Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ech dziewczyny powiedzcie mi czy zaswiadczenie od lekarza jest wymagane do becikowego?

3. Kiedy moje dziecko prześpi całą noc?
Za przespanie nocy zwykle uważa się przespanie 5 godzin ciągiem bez budzenia się. Ponieważ noworodki muszą jeść co 2 - 4 godziny są one fizycznie niezdolne do spania przez tak długi okres czasu. Do wieku 2-3 miesięcy, żołądek dziecka rozwija się na tyle że może pomieścić wystarczająco dużo mleka aby utrzymać je najedzone przez 5 - 6 godzin za jednym karmieniem. Od tego okresu dzieci są w stanie przesypiać większą część nocy.
Czyli jeszcze dwa miesiące :-) MAJ :-)
viki moja tez swiszczala, ale odciaglam marimerem i wyszlo troszke i sie uspokoilo. Za to martwi mnie ze pokasluje, ale tylko jak zje i odbije. Moze jej cos tam zostaje i proboje to wykaslac... nie jest to czesto. Kurde ciagle cos...