reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam sie my jak zwykle spioszki na koncu tu trafiamy :)
U nas tez kapiel codziennie, moja uwielbia tez ciepla wode :) No i ma najdluzsze spanie potem, a zasypia przy karmieniu. Dzis wstala o 3, w nocy zasypia jak sie przytuli ja, a potem o 7 - poprosilam meza zeby ja przewinal i tak wstaje o 7 do pracy. A on wlaczyl jej karuzele, nie wspomne ze rozbudzil mnie, ja i potem do 8 ja usypialam. A tak jest cycus i szybko zasypia i spi do 10 a ja z nia :) chociaz ja wstaje ciut wczesniej zeby sie wykapac i zjesc ;)
margoz a sproboj polozyc ja na nogach i kolysaj, moze to da rade?? Bo tak chodzic to bidulko sie zameczysz :(

Wiecie mnie chyba hemoroid wyskoczy, w sumie ciezko stwierdzic bo nic nie wyskoczylo, ale czuje twarde po skora i boli :/ mozecie cos polecic???

Ach i od kilku dni towarzyszy nam zielona kupa, od dzis pisze co jadlam i bede musiala eliminowac...

Milego dzionka, dzis niezamkniete na spacerek idziemy na bank :)

mnie położna na temat zielonych kup powiedziała że jak są sporadyczne to nie wina jedzenia tylko wzdęć. :tak:
Jak mała ma wzdęcie z dużą ilością powietrza to kupka się utlenia dlatego jest taki kolor. No i jak się przyjrzeć to faktycznie tak jest. Przynajmniej u mojego dziecka :-D

ligotka, wszelkie pozycje oprócz chodzenia zawodzą , ale nie ma tego złego, może szybciej schudnę :)))
a kolor kupek to rzeczywiście przy wzdęciach jest zielony, i jak kolka jest

Witam się i ja:-)
Bobomamo mój mały też smoczka wypluwa i rzadko go bierze;-)
A tak to jest grzeczny,śpi całą noc(jak zasnie ok 20.30,to wstaje ok 7 rano):tak:
W dzień za to nadrabia zaległe jedzenie nocne i waży już pewnie ok 6 kg:szok:

moja z tym smokiem to różnie, czasem go wypluwa jakby byl najgorszym paskudztwem a czasem
jak jest pojedzona to nawet dłuższą chwile pocmoka.

A ja mam diete teraz po tej chorobie, i jem tylko suchy chleb, wafle ryżowe, ryz ,
banany i gotowane jabłka i pije zólka i chyba juz sporo schudłam...
chociażwyjątkowo mnie to nie cieszy bo martwię sie o laktacje.

reklama
dziewczyny, do zaśnięcia i w ogóle do wyciszenia dzieciaczków polecam płytę muzyka bobasa, właśnie wypróbowałam i rewelka, mała się zasłuchała i smacznie zasnęła :))

Do góry