Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mysia w szpitalu Jana Pawła, bo mam blisko, chcieli mnie wysłać na Strzelecką, ale dla mnie dojazd kiepski, a tu jadę wózkiem bez auta.Ewitka: Szczepilas w szpitalu na Strzeleckiej? Ja tam dostalam skierowanie na szczepienia ze szpitala. I tam ma lekarz zadecydowac czy Gabi tez dostanie dodatkowe szczepienia ze wzgledu na to wrodzone zapalenie pluc. Idziemy 14.04, wiec zobaczymy.
Vikiigus jak czytam twoje posty to nie moge si eoprzec wrazeniu ze jestes super mama. Tyle u ciebie spokoju i pewnosci. Ja to sie czuje czasami jakbym w ogole nie wiedziala co robie.
bo akurat była taka możliwość. Spadek wagi w 3 dobie - 2740g, po 2tyg 3950g, po 3tyg 4270g. Ale od tamtej pory nie był ważony, a krzyki zaczęły się trochę ponad 2tyg temu. Ale właśnie wróciłam z wagą :-) więc wieczorkiem kontrola...