Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdecydowanie popieram.Jeżeli ktoś nie widzi różnicy między zabawkami edukacyjnymi dostosowanymi do wieku a telewizorem to ja przepraszam, ale wyłączam się z dyskusji. Nie chodzi tu o promieniowanie, ale o to, że telewizja szkodzi wzrokowi dzieci i zabija wyobraźnię. Małe dzieci do lat 3 nie powinny telewizji oglądać w ogóle, bo nie są w stanie zarejestrować tak szybko zmieniających się obrazów, a siedzą i patrzą zafascynowane, bo miga im coś kolorowego. Ja wolę sama wychować swoje dziecko i nie zostawiać tego telewizji.
ps.tab - a jak wg ciebie karuzela nad głowa dziecka wpływa na wyobraźnię ? ..bo ja uwazam ze to tylko zajęcie jego uwagi...
nie sądzisz ze wszelkie opinie na jakis temat w zaleznosci od potrzeb przeprowadzajacych badania sa raz dobre a raz złe? ktos powiedzial ze tv szkodzi - a ja powiem ze wszystko w nadmiarze szkodzi - a stosowane rozsądnie przynosi pozytek...takie moje zdanie- tylko o ten rozsądek czasem trudno...