reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Jullix albo Ligotka moglybyscie wrzucic kilka fotek wozeczka.Od samego poczatku napalilam sie na niego ale maz troche marudzil. Teraz go przekonalam i jak bedziemy w Polsce na wakacjach chce go kupic. Interesuje mnie najbardziej do jakiej pozycji rozklada sie spacerowka i jak wyglada wozek w realu.
Szukalam zdjec w necie ale oprocz fotek producenta nie moge innych zalesc.

Jakie macie kolory wozkow ??

Z gory Wam bardzo dziekuje

Margoz moja starsza tez w tym okresie przestala przybierac na wadze, robilismy jej wszystkie badania i nic nie wykazalo. Nadrobila pozniej to z nadwiazka. Widocznie te typ tak ma.Jezeli mal jest tylko pogodna i dobrze sie rozwija nie malezy panikowac.Jednak dbrze jest trzymac reke na pulsie.

Ostatnia edycja:
reklama
benfica na początku chciałam Cie przeprosić, że pisałam cały czas do Ciebie benefica. Jakos nie moge zapamietac twojego nicku ale widze, że nie ja jedna wale byki:) wybacz, postaram sie poprawic:)
Suseł ja tam staram sie wytrzymywac jak najdluzej i nieodciagac pokarmu, bo odciaganie tak jak pisała Gosia tylko napedza lakatacje. Chodzi o to, żeby piersi nauczyly sie ile mają produkowac. Wczoraj juz nie moglam jednak wytrzymac i odciagnelam troszkę, jakies 5-10ml tak dla ulgi. Ja rezygnuje po jednym karmieniu co tydzien. Teraz karmie 2 razy mm i 3 razy piersią.

Poszlam po 17 na spacer z Maniunią ale za nic nie chciala zasnąc, ale nie darła sie na szczescie tylko sobie pierdziala buźką. Była opluta aż na czole. Pochodziłysmy potem w ogrodku i jak stanęłam koło sosenki to zaczęła łapać jej gałązki, nic a nic sie nie bała, że ją kuło. Nawet rwała i ciagnęła gałązkę.
Ona wogole teraz wszystko ciagnie i szczypie, a mnie czasem fajnie drapie paluszkami po ramieniu jak ją niose na rękach. Wszystkie materiały tak bada, śmieje się, że powinna zaśpiewac sobie piosenkę Madonny I'm materiał girl:) Nawet teściowej ostatnio skórzaną kanapę podrapała i teraz ma na pamiątkę takie ślady malutkich paznokietków.

vikigus dlaczego reklamujesz gondole?

Moje dziecię jak usnęło o 15 to obudziło się o 18 a jadł o 14:szok: W sumie to pomogłam się obudzić, bo normalnie to kąpiemy o 18.30. Dziś wykąpaliśmy troszkę później o 19.30 dałam mu butle zjadł 90 ml i sobie leżał. Myślałam że śpi bo cicho było a on jak zwykle leżał sobie w poprzek łóżeczka i gryzł sobie kołderkę a smoczek za łóżeczkiem:-D

Ligotka właśnie ostatnio o Tobie myślałam, że dawno Cię nie było na forum, chyba wywołałam myślami.

hej Ligotko- tez chcialam zapytac czy kto wie co u Ciebie- ale nie zdążyłam :) - milo, ze u Cibie wszystko w porządku :)

Doriss- ja juz jakis czas temu reklamowałam ze wzgledu na krzywe odszycie- oddali mi po ponad miesiącu i okazało sie , że uszyli mi nową z materiału o innym odcieniu niz reszta wózka w dodatku jakby dłuższą , bo nie pasuje mi teraz wnętrze- taka biała wyściółka dookoła- a tak mi ta pierwsza gondola nie pasowała od początku - okazało się więc , ze nie tylko była krzywo odszyta ale też krótsza i na moje też szersza - zgłosiłam to odrazu po tej pierwszej reklamacji - ale nie miałam jak wysłac gondoli - bo przedtem wysyłałam w kartonie po kołysce, ale ją sprzedałam w międzyczasie, a kurier nie chciał brac w za duzym kartonie itd itp - no wyślę dopiero jutro- i tak pewnie dostane po miesiącu ...ale Viki juz wyrosła z gondoli- jeździła z nogami na :)

Ligotka, jak mnie pamiec nie myli to masz dla Paulinki wozek Cadet Navington ?

Czy jestes zadowolona ze spacerowki i czy rozklada sie wystarczajaco plasko dla naszych maluchow.
Przymiezam sie do zakupu spacerowki i stad pytanie
goyap navington to nowa marka deltimu, cadet to chyba odpowiednik delti emu. Z tego co wiem delti emu ludzie chwalą.

o boże, to jeszcze się pomęczę ... my chrzcimy 30 października bo tak moga chrzestni (obydwoje za zagramanicy ;)
matko, chyba wyląduje w wariatkowie za ten czas

Kaasiutka my chrzciliśmy w kwietniu i nie pomogło ;)

Ostatnia edycja:
Witam

Nie śpię od 5. Z wrażenia, ze dziecię mi na jedzenie się nie obudziło w nocy. Nakarmiłam o 5.30, bo już też zaczął się wiercić i popłakiwać. Tylko potem nie chciał usnąć od razu a widziałam, że zmęczony, to troszkę go zmęczyłam i teraz śpi.
A ja mam czas na kawusię.

GosiaLew, może już tak ładnie zawsze będzie Kubuś spał :))
benfica, może to rzeczywiście ząbki, a jak smarujesz dziąsełka widzisz poprawę??
my dzisiaj pospałyśmy do wpół do siódmej, była już i kupka poranna i teraz jest piszczenie na macie wysokimi tonami :))) aż się dziwię że starszemu to nie przeszkadza i śpi hehehe

reklama
Do góry