Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzięki dziewczynki, już jest lepiejoczywiście kolana bolą i są zasiniałe ale mogę chodzić
))
tab, Krzyś już wie co ważne dla faceta)))
sylvanas, to Kajtuś nieźle wytrzymał bez spania, moja to śpioch jest i po 2 godzinach bawienia się musi iść na drzemkę, nawet sama zasypia na macie jak jej nie położę, tym samym ma kilka drzemek krótkich w ciągu dnia
mysia88, zaglądaj częściej do nas![]()

wczoraj byliśmy pewni, bo atakował dosłownie wszystko, jeździł po dziąsłach nawet smoczkiem od butli, ręce to prawie po łokcie wkładał do buzi
i złościł się przy tym... do tego to jego poddenerwowanie, nawet podczas popołudniowej drzemki obudził się z niemiłosiernym krzykiem, co dawno mu się już nie zdarzało... a dziś - Aniołek
spał na spacerze, jak nie spał to się rozglądał, w domu grzeczny na macie, łaskawie poleżał na brzuszku... w sumie przez cały dzień to może 10min płakał
płakał, a nie się wściekał... myślę jednak, że coś tam się dzieje, podejrzewam, że go swędzi.
tata wreszcie może z nim poszaleć, bo Gabryś reaguje, a jak tata widzi banana na jego widok albo podczas zabawy słyszy chichranie to mu się podoba
czasem to Gabryś chyba nawet jest mną zmęczony po całym dniu, więc tata jest wtedy the best