Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oczywiście za nim wyszłam to 3 razy chodziłam sie dowysiusiwać co bym wytrzymała jak najdłużej hehehe a u nas dzis piekna pogoda, sliczne słonko swieci i do tego zero wiatru, taki prawdziwie wiosenny dzień
no ale to jeden był wiec spoko jest ;-) cisza trawa
Ala spi wiec mam czas na BB i kawe już sobie zapodalam z ekspresu z duzym mlekiem 
chodzić nie moge. tata leży na wewnętrznym, w domu też szpital siostra ma drugi dzień po38, i następni w kolejce ze stanem podgorączkowym. ja pije mleko z miodem i czosnkiem syropek zcebulki.nawet całą cytrynę zjadłam bo jak do tej pory się trzymałam i nie chce być chora na koniec. miłego wieczoru i czekamy na kolejne dzidziusie:-) ja czuje że będe przeterminowana.: Mąż po wszystkim jak się sytuacja uspokoiła to powiedział: "PO MAMUSI TAKI UPARTY PO MAMUSI" heheh zawsze co nie tak to po mamusi![]()
no to ja ma wiesci.............bede styczniowa mama:-) ndzis wyznaczono mi termin cesarki na 25 styczen:-) czyli juz w nastepny wtorek bede tulic mojego synkatak sie ciesze
![]()
mnie czasem też zakłuje w pochwie bo glowka nisko, ale nie wiem czy to mi zwiastuje poród w niedługim czasie...
Witam:-) Ja dziś mam strasznie duży apetyt, nie mogę się najeść, mimo iż co chwilę coś jemPrzeraża mnie to, bo moja waga ciągle idzie w górę
Dodatkowo cały dzień chce mi się płakać
![]()
Witam ja się właśnie szykyje do szpitala już mam skierowanie dam znać jak urodzę chyba że któraś prześle mi na szybko swój numer to napisze.
Zarówno ze mną jak i z małym wszystko ok...rośnie jak na drożdżach. Termin niby mam na 16.02, ale z wczorajszego USG wychodzi 02.02
. Ogólnie wizyta przebiegła pomyślnie, teraz porobię wszystkie wyniki i za 2 tygodnie do kontroli.