Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja cały dzionek się męczę, bo mała ma fazę płakania, chyba ją brzuszek pobolewa![]()
Za nami znowu super nocka, budziłam małą regularnie co 3 godziny na karmienie a potem grzecznie zasypiałaprzy ostatnim przewijaniu musiałam coś jednak zrobić źle bo rano całe body i śpioszki były mokre i brudne- pampers był za płytko zawinięty i się zsunął
gapa ze mnie.
a ja cały dzionek się męczę, bo mała ma fazę płakania, chyba ją brzuszek pobolewa![]()
Ja wczoraj miałam taki dzień. Młody płakał od 10.00 rano do 21.00 prawie non stop, z przerwami na jedzenie i spał po maksymalnie 10-15 minut. Wieczorem jeszcze wysłałam męża do apteki po kropelki z probiotykiem. Od wczoraj mu daję i mam wrażenie, że gazy minimalnie lepiej mu odchodzą, no i dziś jest spokój, ale nie chcę przechwalić, bo jutro też może się marudek z niego zrobić.

hej dziewczyny wróciłam dziś ze szpitala, mały ważył 3860, 57cm i 10pktnie zdążyłam pojechać do szpitala bo skurcze mnie dopadły w nocy, ale po 4 godz męczących skurczach zrobili mi cc bo wody były zielone, a mały nie chciał wyjsć.Jak się ogarne napisze więcej.
Gratulacje dla nowo rozpakowanych mam!!!buziaczki