reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

No u mnie też mężulek czeka ze zniecierpliwieniem na poród aby mógł "odpocząć" na urlopie hehe. Jutro jadę na ostatnie KTG, bo jak do wtorku nie urodzę to już niestety w szpitalu będę leżała buu. Więc chciałabym jednak urodzić w weekend. Idę poskakać na piłce,a potem gorąca kąpiel...a wieczorem zaciągnę mojego Zbyszka na "małe co nieco" ;-)
Miłego wieczoru Dziewczyny!

reklama
Ha ha:-) Tak myślałam,że wszystkie nad tym pracujecie;-)
A ja grzecznie poczekam,aż synek sam się zdecyduje:tak:Jak to mówią nic na siłe;-)

Mój mały to się taki aktywny na wieczór robi,że szok.Normalnie dyscoteke sobie w brzuchu urządza:-)
Mój to już nie ma za wiele miejsca więc tylko czasem wyciągnie sobie nóżkę, aż mi się taka fajna gulka robi na brzuszku :-)... no i wieczorna czkawka to już standard :tak:

reklama
Mój też miejsca nie ma,a pewnie już ponad 4 kg waży:szok:
Tak sobie myślę,że jak 2 tyg przenoszę to do 5 kg dobije(chyba nie chce być gorszy od taty,bo Piotr ważył 5kg i 70 cm miał):baffled:

Do góry