jjjjjjjjjj1990
Aktywna w BB
Pani w zusie powiedziała że mam złożyć wniosek o zasiłek chorobowy, czy będę musiała składać go każdorazowo co zwolnienie? Wniosek ZAS -53 i Z-10 ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pani w zusie powiedziała że mam złożyć wniosek o zasiłek chorobowy, czy będę musiała składać go każdorazowo co zwolnienie? Wniosek ZAS -53 i Z-10 ?
Przepraszam że tak cię mecze ale nie rozumiem jednej rzeczy a w piątek mam wizytę. Były już pracodawca nie widnieje już na moim pue ZUS w zakładce Ubezpieczenia i płatnicy. wiec w jaki sposób lekarz ma mi wystawić na niego zwolnienie elektronicznie? W zusie ciężko się czegokolwiek dowiedzieć, a ja naprawdę jestem zielona w tym temacie...Z tego co się orientuję, to składasz ZAS-53 razem z każdym zwolnieniem. Ale tu nie mam 100% pewności, bo raczej zajmuje się zwolnieniami od strony pracodawcy,
Ok bardzo Ci dziękuję za pomocNormalnie wystawi jeśli będzie kontynuacja zwolnienia. Istotne jest by nie było ani jednego dnia przerwy.