reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
A u mnie szok, wczoraj na wadze już 49, 1 kg mniej niz przed ciąża, a diety zadnej. Jem jak zawsze przed ciążą czyli zdrowo i smacznie.

Ok, zrozumiałam:-) A mój M ma benefita na wszytko w Krakowie i teraz mnie namawia żebym jak wcześniej chodziła na spinning w weekendy, a mi się nie chce wolę spacer z małą niż siedzieć na rowerkach.

A ja dzis zamiast Ewki cwiczenia ze szczotka, scierka i mopem. Kolejne ogledziny Maluszka i znow trzeba wszytsko bardziej ogarnac. Mogliby wszyscy przyjsc po prostu jednego dnia :rofl2:

edit: A jednak udalo mi sie zaliczyc cwiczenia. !7.10 niestety juz nie, a dzis chyba tez nie dam rady...

Ostatnia edycja:
No to ja wreszcie postanowiłam coś ze sobą zrobić.. tzn. postanowienie jest już od dawna :-D, już chyba ze trzy razy miałam zaczynać, ale może tym razem w końcu się uda. Bo w ostatnim czasie zamiast schudnąć to ja przytyłam :baffled:
Wczoraj były pierwsze ćwiczenia, dziś postaram się ruszyć z Ewką :-) Boshe, jaką ona ma figurę :szok:
No i od dzisiaj jestem na diecie south beach :tak: To jedyna jaką jestem w stanie wytrzymać :-p

Exotic Ty chyba pisałaś, ze ją zaczynasz? Jak ci idzie?

reklama
Do góry