reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
Wczoraj zaczęłam 6W, narazie to pikuś, zobaczymy co będzie dalej:p
K4rol4 tak jak obiecałam -fotka;P Teraz Twoja kolej;)
30102012098.jpg

O, odwazne dwie dziewczyny.
k4rol4, ile masz w pepku cm? bo chcialabym chyba tyle miec :p
ja niestety sob, niedz, pn, wt zero cwiczen, wczoraj co prawda zrobilam generalne sprzatanie, ale moj brzuch chyba z tych cwiczen niewiele skorzystal, no i wczoraj ciasteczka HITy :/
Dzis obiecuje sobie zrobic Ewke i do onca tyg juz robic!!!

K4rol4 zgiń, przepadnij, ty masz rewelacyjne ciało, oj żeby mój nie widział, że po 2 ciążach można TAK wyglądać, no zazdraszczam i dalej grubnę, ehh Agnes ty też niczego sobie :-D

no ja nie narzekam na moj brzuch jesli chodzi o wielkosc...narzekam tylko na wiszaca skore ;) jak stoje to jest ok,ale jak usiade to flak sie robi i mozna ja lapac i ciagnac :p z tym chce cos zrobic ;) trafilam na dobre geny w mojej rodzinie chyba bo mama tez po dwoch ciazach i szczupla. a uwierzcie lub nie...jem naprawde sporo i niestety duzo slodyczy, w ciazy to w ogole szalenstwo bylo :p ale jakos sie udalo. a w pepku mam ok 77cm.

O jaa, zazdroszczę figur :tak:

K4rolk4 no to właśnie 6w będzie dla ciebie najlepsza :tak:

I zainspirowana twoim postem zmierzyłam sobie w końcu brzuch i się zdołowałam - mam o 10 cm więcej niż ty :szok::baffled:

U mnie 2 kg mniej, dieta jest, ćwiczeń brak :baffled: Ćwiczyłam, nawet miałam zakwasy :-D, ale niestety wysiadł mi kręgosłup i wylądowałam u ortopedy, teraz czekają mnie zabiegi i 2 x w tygodniu basen. Chyba zostanę już grubasem ;-)

Agnes, K4rolk4 szczupaki jesteście! Bomba:-D

U mnie jakoś motywacji do ćwiczeń brak. Nie mogę się zupełnie zebrać, żeby wrócić do biegania - szczyt. Nic nie działa. Nawet te moje 86 z wciągniętym brzuchem miast przedciążowych 74 w talii nie daje kopa :angry:
Do tego wciągam jak prosię:confused2:

Powinnam też coś z cyckami zdziałać, bo prezentują się teraz paskudnie...Znacie jakieś dobre ćwiczenia na "klatę"? Nie wiem, albo kremy jakieś, czy coś?

reklama
No figurki niczego sobie, k4rola, ja mam w pępku 66 i płaski ale jak siedzę to też jest trochę tłuszczyku. Ja tam się nigdy nie odchudzałam, ale wiele lat uprawiałam regularnie 4 razy w tyg ścianka, rower, bieganie, siatka nawet pół zawodowo jeździłam na naratach, a tearaz wyjście na na 4 piętro bez zadzyszki nie przejdzie. Na wadzę, jest z 51 czyli ok, muszę zabrać się za jakieś aeroby żęby spalić ten tłuszczyk.

Do góry