reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Laktacja, karmienie itp

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co do karmienia popieram Dori:) ja ost karmilam w kawiarni!

czy wy tez zapominacie czasami o witamince?? mnie sie to zdaza mimo ze mam w kom przypomnienie:(

reklama
Iza1 Ja czasem karmie Dominisie w miejscach publicznych,ale nie tak że wyciągam cyca na wieżch i ją karmie poprostu staram sie to robić dyskretnie.A już raz mi się zdażyło karmić niunie w TESCO i w autobusie.I na ławce niedaleko przystanku autobusowego.

Czarownica mi też sie zdaża że zapomne.Ale na drógi dzień podaje jej.

Czarownica ja np. jej wszystko oprócz grochu i fasoli ale jeszcze bigosu nie próbowałam.Wczoraj jadłam gołąbki jak na dzień dzisiejszy niuni nic nie jest.

Słuchaj Czarownico jeśli masz ochote na bigos i nie jest ostry.To mozesz spróbować np.jakies z 2 łyżki nie więcej i obserwuj Zosie jak jej nic nie będzie i będzie robić kupke nornmalną to możesz zjeść 2 łyżki więcej.I tak stopniowo więcej.

Dziewczyny, słuchajcie, mam Bebilon Pepti, który kupiłam jak moja córcia miała podejrzenie o alergię... Całe szczęście nie ma jej, ale wiem, że inne dzieci niestety mają :( czy któras z Was używa, bo chętnie się pozbęde.. ??? ???
Jest nieotwarte i ma date waznosci do listopada 2007

P1050383.jpg

P1050386.jpg

Jakby co, piszcie na priva albo bezposrednio na adres wanda_22@o2.pl

ja nie podaje malej teraz zadnych witamin - jak sie pogorszy pogoda jeszcze bardziej to wroce do vigantolu lub zaczne podawac cebion multi ;

jezeli chodzi o karnmieni to robie to w miejscach publicznych ... skoro mala chce akurat jesc to co poradze ??? ale staram sie robic to dyskretnie

Ja mam duże piersi może dlatego troszkę się hamuję, karmiłam małą wielokrotnie w parku, ale na przystanku w tłumie ludzi to według mnie lekka przesada. Przecież można iść troszkę dalej gdzie nie ma ludzi, w centrach handlowych są chyba specjalne pokoje dla matki z dzieckiem gdzie można to zrobić.
Przede wszystkim zawsze staram się nakarmić Karolkę przed wyjściem żeby nie było takiej konieczności, szczerze mówiąc jeszcze mi się nie zdarzyło żeby była głodna gdzies np w centrum miasta bo pewnie też wyjęłabym pierś i bym ją karmiła ale na pewno starałabym się poszukać jakiegoś ustronnego miejsca.
Ale z tego co piszecie to chyba jestem złą matką, aż przykro mi się zrobiło.

reklama
Iza, no przestań!! Też mi się zdarzało karmić w miejscach publicznych (ale tylko dlatego, że Misiak darł się w niebogłosy i nie dało rady pójść szybciutko do domu). Ale zawsze robię to w sposób dyskretny. Najczęściej po prostu zakrywam się polarkiem czy prześcieradełkiem. Nie czuję potrzeby, żeby ludzie widzieli moje cycki. Z resztą kogoś może to krępować, że karmię dziecko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry