Ja mam Medele ręczną starszy model, kupiłam na allegro za 15 zł i idzie lekko.
Na odciągnięcie 100 ml jakieś 5-10min max mi schodzi Nie wiem czy to zasługa laktatora czy mi tak "sika". Miałam elektryczny i wydajność była taka sama tyle że ręczny ciut męczy
Na odciągnięcie 100 ml jakieś 5-10min max mi schodzi Nie wiem czy to zasługa laktatora czy mi tak "sika". Miałam elektryczny i wydajność była taka sama tyle że ręczny ciut męczy
Mały jest non stop głodny
w dzień to pół bidy bo cyca daję na rządanie już zapomniałam o 2 godzinnych przerwach, w nocy jak się obudzi to samo;-) ale wieczorem to jest wojna
pręży się przy piersi jakby coś go bolało, ale nic nie boli, brzuszek miękki, nie jem nic szalonego, więc chyba pokarm jest jakiś słaby bo biedak nie może się najeść
jestem załamana i chyba jutro kupię jakieś mleko i wieczorami zacznę podawać bo mi Dziecko nerwicy dostanie:-(
), więcej snu (ciekawe jak?), a ponieważ 2 wcześniejsze warunki są nie do spełnienia, to zalecił picie Karmi - na odstresowanie też powinno pomóc
Na razie nie mamy dokarmiać, ani dopajać, tylko przeczekać.
małego przystawiam na rzadanie i nie dopajam niczym, mam kupione Nan Ha na wszelki wypadek bo lekarka powiedziała zeby lepiej coś mieć, ściągam po każdym karmienu nawet jak już nic nie leci to masuje cycki i zawsze cos tam tryśnie
same to sobie wmawiamy i przez to mniej mleka jest