Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czy któraś z Was wróciła do pracy jakoś szybko? Czy tak długie L4 jest konieczne?
Niedługo mam swoją pierwszą laparoskopię i przeraża mnie to cholernie, że mogę dostać zwolnienie na miesiąc.. już momentami zastanawiam się czy tego nie odwołać... Mam swoją działalność i nikt za mnie do pracy nie pójdzie na tyle czasu a po takim miesiącu zamknięcia nie będę miała pewnie do czego wracać...
A i od siebie mogę dać namiar na doświadczonego ginekologa z Rzeszowa ginekolog-rzeszow.pl Który specjalizuje się w takich sytuacjach.
Czy któraś z Was wróciła do pracy jakoś szybko? Czy tak długie L4 jest konieczne?
Niedługo mam swoją pierwszą laparoskopię i przeraża mnie to cholernie, że mogę dostać zwolnienie na miesiąc.. już momentami zastanawiam się czy tego nie odwołać... Mam swoją działalność i nikt za mnie do pracy nie pójdzie na tyle czasu a po takim miesiącu zamknięcia nie będę miała pewnie do czego wracać...