Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To widze, ze dzieciaczki lubia prawie to samo czytac. Moj tez uwielbia Franklina i Kamyczka :-) Z Kamyczkiem uczyl sie siusiu do nocniczka, z Franklinem jak spac samemu w pokoju, a teraz uczy sie z obydwoma i jeszcze z Julka i Bolkiem i Lolkiem jak to jest jak sie chodzi do przedszkola.
Poza tym czytamy mu jeszcze anglojezyczne ksiazki o Thomasie.
Jakby mogl to by nie schodzil z kolan. Gdy tylko zobaczy, ze mam wolna chwile od razu chwyta za ksiazeczke i pyta: "Poczytasz mi?" (plus sliczny usmieszek), trudno mu odmowic wtedy.
Witam,
mój synek Alan uwielbia jak czytamy i jest fanem książek.
Jeśli mogę to plecam "Bajki samograjki"J.Brzechwy są super(klasyka)ale wspólnie mozna fajnie się bawić.Można czytać robić przedstawienie i jeszcze śpiewać.
Zaczyna szukać innych wrażeń po BOBie i Franklinie ostatnio sięga częściej po SCOOBY-DOO!
Natalka tez uwielbia jak jej sie czyta i w sumie to lubi wszystko najbardziej to Kubusia Puchatka Czerwonego Kapturka i Reksio
Ale juz nawed o plastusiu jej czytałam
jola ma dosc duzy zbior ksiazek (kamyczek u nas zadzialal przy nauce siusiu).
ostatnio hitem wieczorem sa bajki do sluchania na plytach :-) (czytane przez polskich aktorow - oraz wersje angielskie)
bardzo lubi tez "dorosle" ksiazki. w zeszlym miesiacu przeczytalysmy "malego ksiecia". uwielbiala tez sluchach wiedzmina (ciezkie momenty pomijalam)
swietne sa ksiazeczki z magnesami - ale mala nie slucha polecen - jest dosc niecierpliwa i zawsze ma swoja inwencje!
Kacperek też lubi Franklina.
poza tym uwielbia bajki o rycerzach więc wymyślam co się da i jeszcze jest zachwycony taką serią Mała Szkoła- my mamy o morzu alw w najbliższym czasie postaram się dokupić coś innego.
chociaż powiem wam szczerze że jak był młodszy to bardziej wolał bajki niż teraz. teraz to puzzle klocki i bajki na dvd
U nas hitem była LOKOMOTYWA Tuwima, a poza tym lubi słuchać Kubusia Puchatka, krótkich wierszyków które próbuje już sam powtarzać, lubi Tomka i przyjaciół, Franklina i bardzo lubi słuchać bajek z płyty była kiedyś kolekcja bajki z ramą i często się dopomina mamo włącz mi "drogie dzieci"