reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone ja mam jednego dużego psa[emoji16] dlatego mój mąż ciągle sprząta, bo lepiej częściej odkurzac niż np raz w tyg bo wtedy masakra z włosami. Przy dziecku bardziej się obawiam tego że mój pies WSZYSTKO JE i że bedzie zjadał zabawki małej :(

Aga km irobot nie ogarnął takiej sierści z psa. A poza tym mój lubi odkurzac. Swoją drogą mój pies by zawału dostał, on się wszystkiego boi co samo się poruszy. A co do przepuszczania wszystko super jak jest się pewnym że ktoś jest w ciąży, nasz dobry przyjaciel puścił Panią która jednak w ciąży nie była i teraz już nie przepuszcza [emoji23] udanego shoppingu![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linoone ja mam jednego dużego psa[emoji16] dlatego mój mąż ciągle sprząta, bo lepiej częściej odkurzac niż np raz w tyg bo wtedy masakra z włosami. Przy dziecku bardziej się obawiam tego że mój pies WSZYSTKO JE i że bedzie zjadał zabawki małej :(
ja też się tego obawiam, tzn. jeden pies ładnie się bawi swoimi zabawkami, za to drugi od razu niszczy i boję się że to samo będzie z dziecięcymi zabawkami. Będę musiała pilnować ;)

Aga, udanego shoppingu :)

Mnie jeszcze nikt nie przepuścił w kolejce, ale szczerze mówiąc byłoby mi tak głuuupio jakby ktoś to zrobił. Tak samo z ustępowaniem miejsca. Jak ustąpi ktoś to spoko, a jak nie to też spoko. Na razie się trzymam. Jak wsiadam do tramwaju czy metra to jak jest miejsce to od razu siadam i mam w nosie stare babska :p

Witam. Sobota mija mi leniwie, a wam? Trochę posprzątałam, prasowanie przełożyłam na jutro, a zamiast tego zrobiłam sobie paznokcie ;)
1489858932-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Abed dziękuję :) uczę się robić. Odkąd przestałam pracować w laboratorium to hoduje. Wzmocnione żelem są i na to hybryda. Cudowne wynalazki, można nimi tapetę że ścian skrobac. Jeszcze kilka miesięcy zanim skroce :)

misia12 maluję hybrydą ale takie piękne mi nie wychodzą :) jestem zadowolona że nic mi nie odpryskuje przez dwa tygodnie i muszę zmienić bo mam odrosty ;) ja nie mogę mieć odprysków ;) ale na przed porodem ściągam bo nie można mieć pomalowanych paznokci

No właściwie dlaczego nie można? Saturacje da się zmierzyć z nimi, a ewentualne zasinienie na stopach.
Muszę się pochwalić, dziś dzidź kopnął mnie w rękę, pierwszy raz poczułam go od zewnątrz, aż się zdziwiłam bo jakby na wysokości pępka. Przecudowne uczucie.

Misia piękne i dlugie-tak jak pisała abed:)
Też w tamtym roku robiłam sama hybryde ale jakoś mi przeszlo-może gdybym kupiła ta szybką lampę to pewnie bym teraz innym robila a tak to mnie szlag trafiał z czasem i wszystko leży a jak jeszcze czytałam że do szpitala nie można mieć pomalowanych-a nie wiadomo czy nie trafię wcześniej...

Miłego wieczoru :)

Ozesz Misia, ja mam na maksa marne paznokcie od zawsze, czasami mam przedluzane czyms :p
Ja nie wiem czy to dalej nie mozna miec pomalowanych... to chodzi w pzypadku cc, po paznokciach widac kondycje rodzacej. Po zasinieniu widac jak sie ma jej krazenie, ale ja nie wiem czy teraz patrza na te paznokcie czy na monitor i dane :D

reklama
O rany, nie wyobrażam sobie u siebie dnia bez odkurzania i mycia podłóg a co dopiero 3.. U nas odkurzanie minimum raz dziennie, plus wszystkie leżaczki, drapaki, maty, dywaniki, sofa i łóżka i półki te materiałowe z Ikei. I tak dzień rano zaczynam, dopiero kawa bo bym chyba zwariowala w klakach..
Mamy miela c3 do zwierząt, każda sierść zdejmie. Teściowej rainbow działam pod tym względem tak samo a komu chce się to napełniać tyle razy.. I ciagac za sobą.. Schody do odkurzenia i naścienne łóżka kocie to tez dramat :)

Misia cudne paznokcie, kolor bardzo mi się podoba.

Rolady były przepyszne.
No tego mam ogarnieta całkowicie sypialnie i pokój syna.
Jutro przenoszenie drapaka jednego i wieszaków z przedpokoi, plus przygotowanie do malowania i łazienka to góra będzie ogarnieta :)

Zmęczona jestem.. Zaraz zwierzaki i w końcu luz na dziś :)

Kasiulka u nas nie można do cc mieć pomalowanych :)

Do góry