Patuszka współczuję tych zastrzykow,ja od insuliny też mam siniaki na udach ale to jest nic w porównaniu żył jakie mam na całej nodze od przepukliny,jak stara babcia,jak to nie zejdzie po porodzie,to do końca życia nóg nie pokaże,
Kasiulka jak tak boli masaż szyjki to w życiu nie pozwolę na to,mogę odmówić prawda?a zakladanie tego balonika boli?
Co do doktorka to myślę że on jest przewrazliwiony,musi wszystkie najgorsze opcje przekazać,a trzymam się go bo jest specjalista od ust,no i jest na polnej,choć 2 lata temu jak rodzilam to miał akurat urlop
Co do cesarki to jeśli musi być ok,ale chciałabym jednak ja mieć już na skurczach a nie na zimno,to ma duże znaczenie dla zdrowia dziecka,wiadomo tak jak lilith pisala jak mała nie będzie gotowa żeby wyjść to nie ma sposobu na rozkrecenie akcji
Dziś byłam w albo,zapłaciłam za badania 140zł, :-[,ciekawe jak wyniki wyjdą,bo ponad miesiąc nie robiłam,a krwi już 2 miesiące
Zapisze się chyba też do chirurga na konsultacje w sprawie przepukliny bo troszkę się przestraszylam tego uwiezniecia jelita,nie myślałam że to aż tak groźne jest.
Niech już przyjdzie porządna wiosna i słoneczko bo strasze trupia bladoscia :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom