Cześć Dziewczynki! Dziś piękny dzień bo wolne od pracy i jutro tez!
Aniek42 i Karuzela mi ostatnio zwrócono uwagę przy pobieraniu krwi, ze w szczególności jak sie jest w ciazy należy wypic szklankę wody na 30 min. przed. Mi wogole krew nie chciała lecieć, a ta co leciała od razu zastygała.
Ola W. fajnie ze masz sile na spotkania, ale ja np. tez mam już dość. I wydaje nie sie ze jak sie ma już starsze dzieci, to tez inaczej, bo trzeba ogarniać wszystko jeszcze wokół starszaków i czasem nie ma sie ani siły ani ochoty na spotkania towarzyskie, zwłaszcza jak to działa na zasadzie wypraszania sie do nas ze tak powiem "na gotowe", a często tez goście nie wiedza ze pora już na nich. Zwłaszcza ze ja np. nie mam pózniej nawet kiedy tego odespać, czy poleżeć- za dużo obowiązków. Także masz racje korzystaj póki jesteście jeszcze we dwójkę[emoji6] zazdroszczę kawki, ja niestety z powodu skoków ciśnienia już nie mogę sobie pozwolic[emoji20]
Lilith [emoji173][emoji8]
Kasia_831 ja tez mam takie bóle okresowe, z tym ze u mnie chyba Mała jeszcze sie przekręca, bo raz czkawka w okolicach pępka, a raz ze tak powie w tylku[emoji6]
Pumelova ja także nie dałabym rady z moja mamą, a co dopiero z teściowa. Teraz mi już działa na nerwy przez skype'a, a mam 2 miesiące mieszkać z rodzicami teraz jak będę w Polsce[emoji33]Także Paninka szacunek i podziwiam[emoji5] Pumelova ja dam Mai na drugie Julia- po starszej córce. Była taka dumna jak jej powiedziałam ze po starszej siostrze dostanie imię. A moja Julka ma po mnie[emoji6]powodzenia na wizycie!
Witaj saba17[emoji4]
Tymuniek współczuje. Nie potrafię tego zrozumieć, dlaczego ludzie tak traktują innych. Nie wyobrażam sobie tak traktować klientów/ pacjentów. Jak sie pracuje z ludźmi to należałoby ich szanować, jak ktoś nie umie, niech pracuje w samotności.
Miłego dnie Kobietki!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom