Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Saba na spokojnie ogarniesz. Pisz to na co masz ochotę, nie koniecznie odpisując nam
Madziazt no widzisz mi tego nawet nigdy nikt nie powiedział że mogę wodę. Jak idę po wizycie do okienka pytać ile zapłacę za wypisane badania, to pani mówi kwotę i "proszę być naczczo" . Mam dodatkowo problem z zapadającymi żyłami, po prostu się uginają pod igłą, a oddaję honorowo i jak panie w punkcie mnie widzą, to już mają dość. Zawsze obie ręce podziurawione.
Dobry pomysł z imieniem po siostrze.
Paninka z tymi chłopami już tak jest, że czasem nawalają. Szkoda nerwów.
Udanych wizyt.
Ola W mój gin też nie zaleca kawy, szczególnie rozpuszczalnej. A ja wipijam malutką z ekspresu do śniadania.
Liluli gratuluję dużego bobaska.
Biorę się za robienie kolacji, zaraz mężo wróci, prysznic i się kładę, może uda się zasnąć. Jutro z małym na 8.00 do szkoły.
Okazało sie ze jakiś sms tam dostał, ale generalnie on tego pilnuje.
Odlaczyli, od 11 do 16 byłam bezmąż pędem płacił... ciekawe czy za to są opłaty dodatkowe...
Ehh byłam spokojna ale hormony znów wzięły górę... beksa się robię![]()
Jutro ogarniam sobie łazienkę- ocet idzie w ruch i pokój młodszej, muszę ją w końcu wyprowadzić z naszego łóżka... w środę kuchnię wypucuje.
Kawy nie mogłam pić chyba przez pierwsze 5 mies ciążyteraz 1- 2 z ekspresu bo bez nich nie funkcjonowałabym.
Lecę bo młoda zalewa łazienkę![]()