Aga, mi się lepiej oddycha jak brzuch opadł, ale kłucia w kroku i skurcze są zdecydowanie gorsze niż wcześniejsza zadyszka[emoji26]
Paalinaa, jak wizyta u lekarza? Widziałaś się z dzidzią[emoji5]??
Do 20 tygodnia mi się dłużyło, a od 20 czas leci jak szalony, nie ogarniam mijających tygodni...
Szwagierka ma bujaczek Tiny love i jakoś nie używają. Na początku może z miesiąc lub dwa kilka razy włożyli córkę do niego, a później był strajk i chyba nawet już go sprzedali dalej...
Maziajka, dzięki za radę, spróbuję[emoji106] racuchy z jabłkami[emoji7][emoji7]
Wizyta w mieszkaniu zaliczona. Jeśli któraś szukałaby klasycznej, jasnej szarości (takiej typowej, niewpadającej w niebieski, fiolet lub beż) to polecam Beckers Neutral, na chwilę obecną strzał w dziesiątkę. Na przedpokoju wykombinowałam na jednej ścianie pasy biało-ciemnoszare, pozostałe ściany jasnoszare. Miała być biel, ale za szybko byłoby wszystko brudne i tylko by mnie to denerwowało... Kupiłam listwy przypodłogowe i teraz mogę odpoczywać. Cieszy mnie tak zmiana, chociaż teściowie wczoraj stwierdzili, że po co ta zmiana w tym czasie, mogłam z tym poczekać aż się dziecko urodzi. No chyba ich porąbało, że miałabym mieszkać w takiej ciemnej norce i jeszcze się na kilka dni gdzieś wyprowadzić z noworodkiem, bo przecież nie będę z nim w takim brudzie siedzieć. Ciśnienie mi tylko podnoszą!!!!
Jak już będzie remont skończony jutro wieczorem to wrzucę zdjęcia przed i po, żeby było porównanie.
Dla wszystkich wizytujących powodzenia, trzymam kciuki[emoji110][emoji110]