Oliweczkaa biedactwo wspolczuje choroby

czyżby za dużo lodow? Przelez to, przejdzie Ci:-)
Joanna nie dziwię się że się boisz skoro masz takie doswiadczenia. A we wcześniejszych ciazach opadł Ci brzuch itd? Zastanawiam się czy jeśli mam wysoko macice nic nie opada, szyjka była w pon dluga to czy jest szansa że się coś ruszy przed terminem. Czy to opadanie brzucha jest jakimś wyznacznikiem? Bo to że wody i czop nie musza odejść to już wiem.
Kasia831 to faktycznie slabo. Pomyśleć że w Polsce mamy tak dobrze a nie doceniamy.
Aim mnie jak cos zaboli to też się zastanawiam czy to juz, a że dużo chodzimy to zazwyczaj jest to gdzieś w trasie. I wtedy sobie myślę o Boże jak mi odejda wody to jak ja wrócę taka mokra do domu
Kasiulka zasłużyłaś sobie na taki wspaniały poród
Emol no jasne, może w końcu się uda :-) jak tylko Wam wychodzi

mojemu dalam czas do weekendu żeby się za mnie zabrał, powiedziałam że sobie znajdę innego jak cos
No na szczęście robotnicy ogarnięci, dziś skończą tzn zrobia nam za płotem studzienke. Potem pozostaje nam mieć nadzieję że to było to pęknięcie i że nam już nie będzie zalewalo.
Ola W też tak mam. Raz chce raz nie. Obyśmy zaczęły rodzić jak będziemy w tej fazie chcenia
Liluli nie wiem

ale cieszę się że mój chce wszystko co jest możliwe zrobić przed porodem, potem będzie siedział że mną i patrzal na małą jak spi
Abed udanego prania

pogoda jest to Ci szybciutko wyschnie.
Kasiulka a na moim miejscu wolałabys sn bez zzo, czy cc?
Megan22 odpocznij w końcu trochę:-) fajnie że jesteś na L4:-)
Paninka no 19 sierpnia to wyzwanie :-) ja wtedy mam urodziny kuzynki, ciekawe czy damy radę
A to takie przyjemne goszczenie, dacie radę:-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom