Morela haha rozumiem Cię
Megan ja na mojego nawet nie siadam haha tyle nigdy nie wazylam co teraz
Ola W smutno by bez nich bylo, każdy ma swoje fiu bzdziu w tej ciazy, cholera wie co im tam w głowach siedzi
Kasia831 grupa wsparcia fajna rzecz

ja myślę że nawet jeśli nasi Panowie przeżywają to mają w związku rolę osoby która daje poczucie bezpieczeństwa więc pewnie boją się okazać jakąkolwiek słabość z tym zwiazana. Ja myślę że mój za cholere mi nie przyzna że się stresuje. Ale za to go kocham, z nim mogę wszystko;-)
Oj jaki miałaś dobry dzień!;-))
Abed właśnie wiem, parę koleżanek ostatnio miało sn i kończył się cc z braku postepu. Już mi obojętne, tyle się teraz nasluchalam że mam nadzieję że lekarz zdecyduje

Ja nie mówię że cc jest zle, tylko że się go boje;-)
Mumusia grozilam mojemu że jak mnie nie ruszy to na pewno będzie cc i wtedy musi wziąć L4 na mnie a on nie chce za długo w domu siedzieć
Maziajka gratulacje kochana:*[emoji173][emoji173][emoji173]
Emol ciekawe że tych skurczy nie czujesz. To z powodu tych skurczy masz mieć tak często ktg?
Alex mojej babci byś nie przekonała że to nic nie znaczy
Emol Wow

ja jestem z tych mniej wymagających, ja jestem wieczorami tak śpiąca że zasypiam. Rano mogłabym codziennie. A mój mi nigdy nie odmówił, dopiero w ciazy, dlatego to dziwne.
Kasis831 o właśnie ja też dopiero teraz czerpie z tego prawdziwa przyjemność:-) musiałam dojrzeć

Mam 29 [emoji14]
Linoone gratki!:*
Megan tak te pytania są dobre. I czy się boisz?
Ewella haha powodzenia

trzymam kciuki

oo pochwal się falbankami [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom