Olisiaa planujecie pójść z dzieciątkiem na wesele? Jaki macie plan?
Ewella Ty chyba też dość szybko urodziłas więc pewnie stąd ten problem. Super że masz sprawdzony sposob na uspokojenie. Ja nie chce zapeszac ale dziś jest znosnie. Od 1 w nocy spala, karmienie o 5 potrm o 8 a w międzyczasie spala! Potem co godzinę karmienie i kolka od 12 do 14 ale udało mi się ja samej uspokoić [emoji16] albo może te krople w koncu dzialaja.. To by było za proste jakby nam powiedziały czego potrzebują

ale ja widzę jak moja boli ten brzuszek więc wiem że tylko o to chodzi, biedna.
Ale moja dobrze śpi jak suszę wlosy, odkurzamy albo jak puszczę pranie

tak przedłużamsobie chwilę dla siebie - wykąpałam się

To u nas odwrotnie, jak mała płacze to ja się stresuje a nie mąż

jak pojedziecie autem to może będzie spokojna?
Moja nad łóżeczkiem jeszcze nic nie ma, ale jak jest w bujaczku to twardo ogląda karuzele (Ale jej nie włączamy bo za dużo bodzcow) ale nie wiem czy widzi bo jest dalej niż 30 cm chyba.
Mumusia super że tak ogarniasz te pozycje, ja umiem tylko standard na rogalu i na lezaco, spod pachy jakoś nie ogarniam. Nie próbowałam oczywiscie. Nie ważne jak Ci to idzie ważne że idzie! Że je!:-) na kolke próbowałam ale jak owinelismy małą to darla się jeszcze bardziej - a teraz już zaczęła używać raczek więc nie czulaby się komfortowo (ssie sobie raczki albo usiłuje przytrzymać smoczek), szum z apki nie pomaga, suszarka tak ale nie przy kolce, tylko w ogóle na spanie. Generalnie przy kolce pomaga nam bujaczek, smoczek, termofor na brzuszek i gola pupa bo wtedy jakoś jej idzie lepiej. Po godzinie-dwoch takich cyrkow daje jej piersi i potem zasypia.
Psychicznie ogarniemy. Jak mała nie płacze albo uda mi się ja uspokoić to czuje się naprawdę szczęśliwa i spelniona, po prostu szybko się dołuje jak jej nie potrafię pomóc, a jak do tego dojdzie zmęczenie to już w ogole.
Moja też lubi być noszona, i będzie noszona i trudno ;-)
Powodzenia przy remoncie!
Olisiaa Ja nie ubieram warstwę ciuszkow wiecej, bo ta dodatkowo warstwa jest kocyk jak dla mnie:-) a w upał pieluszka muslinowa
Katja gdzieś czytałam że dziecko w foteliku to 2h więc ja bym przerwy robiła po prostu.
Paninka urodzisz nie martw sie

to 2.08 to już chyba niedługo w ogóle, nie?
Tea mam nadzieję że ogarniesz ten pępek bo nie brzmi najlepiej. Powodzenia u chirurga.
Kasis831 odlezyn?! O kurcze niezle.
Monti ja po pierwszym spacerze miałam zakwasy na plecach i biodrach haha masakra byla.
Cdn jedziemy do szpitala na konsultacje z Agatka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom