Misia tak rehabilitacja:-) w piątek mamy wizytę u dobrego fizjoterapeuty. Wez, mi się też nic nie chce. I nic nie robię tylko śpię w wolnym czasie [emoji14] o ile się taki trafi. Jedyne co w domu robię to pranie prasowanie i podlewanie kwiatków
Kiedy wyniki badań?:-)
Aniek nie boli, wystarczy rehabilitacja bo szybko działamy, nawet w domu mamy układać główkę w drugą stronę i to już pomoże:-) usg mamy w srode, wczoraj byliśmy na konsultacji w szpitalu u Pani chirurg :-)
Gdzie byście chcieli pojechać na jesień?:-)
Oj niefajnie wyszło z ta sesja. Mam nadzieje ze dziś się uda, daj znać:-) gdzie robicie sesje?
Madwoman ciekawe co wyjdzie na ktg;-) teraz będziesz jeździć z torbami tam i spowrotem

czwartek 27 to dobry dzień, moja myszka skończy miesiąc [emoji173] nieźle sny haha mi się od kilku dni snia erotyczne [emoji16]
Ewella trzymam kciuki żeby była dzielna na wizycie! Daj znać co tam po :-)
Ale nie musi być tyle kup, zależy od.dziecka.
Postaraj się pospać za dnia jak jest w domu:**
We wrześniu juz? Niezle! Ja chce w lutym i się martwię czy damy radę ale wy planujecie wszystkie na jesień więc chyba musimy dac radę haha

Oo pokaż jakaś fotke!
Abed cieszę się że tsh dobre;-))
Ola W a próbowałaś domowych sposobów na kolke? Bo taka.hisferia to moim zdaniem po prostu kolka. Nam pomagało wczoraj trzymanie w określonej prawie pionowej pozycji bo wtedy nie płakała i termofor na brzuszek i w koncu poszło po godzinie i zasnela. Jeszcze ja w konia zrobiłam bo w koncu polozylam ja z tym termoforem spać i się nie kapla że ja odłożyłam
Katja ja podaje kropelki przy karmieniu co3h nie częściej - jak karmię częściej to bez.kropel. zaczęłam w piątek i wczoraj były 2 kolki ale krótsze i lżejsze mi się wydaje. Takie z którymi sobie łatwo poradzilismy.
Niestety nie mam pojęcia o tym usg.
My mamy tylko bioderka do kontroli
Misia pochwalisz się fotkami?:-)
Chybra gratulacje!!!![emoji173][emoji173][emoji173]
Emol a co z tym karmieniem? Dajesz więcej mm czy poszło coś do przodu w kp?
Patuszka super sprawa że wystarczyło przestawic
Madwoman do sierpnia jeszcze tydzień, dasz rade! Dacie radę wszystkie!
Aniek ja raz widziałam u mojej taka fontannę - jak położna po karmoeniu pokazywała chwyty do kapieli:/ wtedy w ogóle nie ulewala więc jak myślałam że tak ulewa. Straszne to było i potem układałam tylko na boku bo się bałam że się powtórzy.
Joldzi To powodzenia dzisiaj, kciuki za szybką akcję!!
Olisiaa może to skurcze:-)) u każdej było inaczej więc trudnon powiedziec. Ja miałam od razu co 10 minut ale mi wody odeszly.
Chybra tutaj chyba Tymuniek? Tak miała że zmieniała mleko i bardzo bolał brzuszek dzieciatko. Może spytaj lekarzy. A moglabym spytać czemu wybór karmienie mm? To.musisz brać jakieś leki na zatrzymanie laktacji czy samo zaniknie? Jak to wygląda?
@Linoone co tam u Ciebie???
Ciekawe co tam u naszych mamusi blizniakow:-) wczoraj wyciągnęłam z mojej bliskiej koleżanki (jedni z lepszych znajomych i mieszkają obok nas!) Że jest w ciąży w 9t! [emoji173][emoji173][emoji173] tak się cieszę! I są 2 serduszka... [emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom