reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Smoczek lovi 0-3 i 3-6. Odpowiednio ciemno- i jasnoróżowy.
1507461443-aaaaaa.jpeg
1507461451-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma szans dziewczyny, że Was nadrobie :( przepraszam..

Wszystkim chorym życzę dużo zdrówka ! Pogoda w Polsce nie rozpieszcza słyszałam aż się boję powrotu :(

Iga dzisiaj kończy 3 miesiące, je w nocy prawie co godzinę tzn tutaj zasypia tak 19-19.30 I pierwsze karmienie 23 a później już co godzinę, półtorej nie wiem dlaczego ni ale chce to niech je. W piątek w dzień też jadła prawie cały czas. Niestety płacze cały czas jak chcemy się z nią bawić przy basenie to jest 30 min wrzasku i dopiero się uspokoi i bawi a w pokoju może leżeć i się bawi , w wózku jest jeden wielki wrzask no czasami się zdarzy że się rozgląda ż godzinę później poplacze i śpi eh.. na pogodę tego nie można zwalić że jej za ciepło bo jest tak w sam raz upału nie ma ale jest fajnie ciepło . Wrzask jest taki że aż się wygina Nie raz nawet na rękach się nie uspokoi nie mówię, że jest tak cały dzień ale większość dnia i oczywiście jak mąż ją nosi to jest cisza tylko co będzie w domu ? Męża nie będzie dziadków też nie i co ja ją będę nosić ehh. .sorki że tak tylko o sobie ale już naprawdę nie wiem o co jej chodzi i co mam robic :(

Pozdrawiam Was i przesyłam duuzo słońca :*

Ps Ewella to i tak dB ze u męża sie uspokaja. Moj jesli juz to rylko u mnie a to tez trwa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patuszka dzięki wielkie za te porównanie smoczkow! Niedługo muszę zakupic:-) nie wiem czy już będzie chciała większy więc zobaczymy.

Polaaa a jakim? Pamiętam że mają różne kolory a nie mam więc muszę kupic.

Abed ja dopiero wieczorem odkryłam to z tym wozkiem:/ ale jak jest w nim to może stać koło nas i sama se gada do kwiatka takiego pluszowego (jej ulubiona zabawka). Nawet w łazience byłam z tym wózkiem jak się malowalam/suszylam wlosy/prostowalam wlosy. Cóż będę jeszcze pół roku jeździć z wózkiem po domu a potem już będzie pelzac[emoji106][emoji23]

Maziajka no to może kryzys a nie skok.. A kto wie pewnie to i to;-) moja nadal chodzi spać koło 21. Ale tak jak piszesz jak po jedzeniu się położę z nią w łóżku to śpimy nawet ponad godzinke[emoji7]

Tea łatwo nie jest ale nie narzekam:-) wspolczuje jazdy z dwulatkiem! Masakra.

Ewella witaj [emoji173][emoji173][emoji173] biedulko to nie odpoczniesz jakoś szalenie na tych wakacjach skoro Iga daje tak popalic:( mam nadzieję że będzie lepiej! Może nowe miejsce jej się nie podoba..?
Najlepszego dla Igi![emoji173]

Ola w dla Was też najlepszego![emoji173]

Taak po 3 miesiącu zaczyna się skok który trwa 5 tygodni [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella może skok? Współczuję i mam nadzieję ze mimo wszystko choć trochę naladowalas akumulatory. Najlepszego dla córci.
Ola najlepszego dla Kuby.
Pumelova mi się nie mieści wózek w drzwi do łazienki. :)
Emol ja raczej popołudniu chodziłam i w weekendy.
Judith a dlaczego bez stopek? Ten z pepco ma takie wywijki na stopki, że można nie zakrywa, podobnie z rączkami.
U nas też ostatnio dłużej ciumka cyca, zamówiłam f...tiker, może troszkę popije. Dziś dzień dziwny znowu Grześ śpi cały czas. Od 23 do 5 potem do 8 i od 10 do 14 i do teraz, czyli raptem nie spał 2 godziny. Za to po podwyższonej temperaturze nie ma śladu.
Czekam aż się obudzi, nakarmić i idziemy na siłkę znów.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja poszla spac o 19 a karmilam o 22, 1, 3, 5, 6.30potem ja wzielam do siebie i spala z cycem w buzi do 9 lo jezu u mnie na bank jest ten kryzys ale nic nie wspomagam tylko dostawiam ja tyle ile chce.

Dokladnie tak jak u Pumelova w dzien nie ma roznicy tylko w nocy i czytalam ze wlasnie te tak jest podczas kryzysu...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko godziny ktore wypisalas to u mnie mormalny rytm karmien nocnych na coszien. Niewiem jak wy ale ja tylko cyc nic wiecej.

Do góry