reklama
Judith w butelce ze smoczkiem 3 bo 2 ciężko szła.Daję jej narazie łyżeczkę i troszkę na 120ml.Ale polecam zacząć od 1/3łyżeczki bo moją na początku przez 2 dni brzuszek bolał godzinę po spożyciu. Z każdym dniem daję jej więcej.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witam Was. Nie było mnie parę dni bo w sumie dużo się działo przez ten tydzień. Kuzynka urodziła córeczkę - Hanie więc zostałam ciocia
W ciągu dnia opiekowałam się jej starszym synkiem 3 latka więc wcale mi się nie nudziło
Dodatkowo tata trafił do szpitala na zapalenie płuc i coś im się nie podobało więc zrobili jeszcze dodatkowo tomografie. Oczywiście panika w domu (pali papierosy) i czarne myśli po glowie chodziły. Dzisiaj były wyniki i wszystko dobrze, jeszcze tylko kilka dni polezy więc uff
Emol ładny kombinezon i chyba Arturkowi bardzo się podoba
Ewella współczuję, mam nadzieję że antybiotyk pomoże i Iga szybko wyzdrowieje.
Dużo zdrówka życzę wszystkim dzieciaczkom.
Bylysmy pół godz na spacerku. Teraz jeszcze śpi a ja mam chwilkę więc kawę zrobiłam i będę nadrabiać czytanie.
W ciągu dnia opiekowałam się jej starszym synkiem 3 latka więc wcale mi się nie nudziło Emol ładny kombinezon i chyba Arturkowi bardzo się podoba

Ewella współczuję, mam nadzieję że antybiotyk pomoże i Iga szybko wyzdrowieje.
Dużo zdrówka życzę wszystkim dzieciaczkom.
Bylysmy pół godz na spacerku. Teraz jeszcze śpi a ja mam chwilkę więc kawę zrobiłam i będę nadrabiać czytanie.