reklama
Nika - super, że jesteś w domku, a diagnoza się nie potwierdziła. Szczypiorka nosisz w sobie, ale później nadrobi [emoji123]. Zdrówka!
Judith - jejjjjuuuu, a jak Hania to wszystko znosi? Szpital, zabieg, opatrunek? Oby antybiotyk zadzialal. Kolejna opcja interwencji u takiego Maluszka paraliżuje mnie, także oby nie! Trzymajcie się Dziewczyny, dużo zdrówka!
Pumelova - noooo, super z tym wchlonieciem [emoji846]. Tylko teraz nie przeszarzuj z radości. Uważaj na siebie [emoji11]
Judith - jejjjjuuuu, a jak Hania to wszystko znosi? Szpital, zabieg, opatrunek? Oby antybiotyk zadzialal. Kolejna opcja interwencji u takiego Maluszka paraliżuje mnie, także oby nie! Trzymajcie się Dziewczyny, dużo zdrówka!
Pumelova - noooo, super z tym wchlonieciem [emoji846]. Tylko teraz nie przeszarzuj z radości. Uważaj na siebie [emoji11]
Poranna_burza
Fanka BB :)
Judith - duzo zdrowka.
Ola W - kurcze, moj tez potrafi zlapac taka zawieche.
Ola W - kurcze, moj tez potrafi zlapac taka zawieche.
Ola, moja już z 3 tyg chodzi w adidasach. Rajty lub gruba skarpeta na nóżki przy mniejszych temperaturach i jest ok. Ale my jeszcze korzystamy z wózka.
Przy 0 st. miałyśmy przejsciowe botki
Sent from my EML-L29 using Forum BabyBoom mobile app
Przy 0 st. miałyśmy przejsciowe botki
Sent from my EML-L29 using Forum BabyBoom mobile app
Poranna_burza
Fanka BB :)
No nie dziwie sie, sportowe sa wygodniejsze niz zimowe
.
My kupimy skorzane trzewiki na okres wiosenny. Pewnie jutro sie przejdziemy.
My kupimy skorzane trzewiki na okres wiosenny. Pewnie jutro sie przejdziemy.
reklama
U nas też na podwórku sportowe, drugie bardziej wyjściowe kupiłam skórzane nieocieplane trzewiki. Dziś Kuba był na powietrzu ponad 3,5h i nie szło go sprowadzić do domu... Po powrocie zrobił największą awanturę w życiu, za nic się nie chciał dać rozebrać. Chyba teraz będziemy się go bać na dwór puszczać
A jakie macie dla dzieciaczków kapcie po domu? Bo ja mam już kilka par i żadne nie pasują. To jest masakra, bo Kuba ma małą i mega mega pulchną stopę...
A jakie macie dla dzieciaczków kapcie po domu? Bo ja mam już kilka par i żadne nie pasują. To jest masakra, bo Kuba ma małą i mega mega pulchną stopę...