reklama
Tymuniek, ja biorę femibion 2. Do tego również acard i zastrzyki Clexane20. Biorę też kwas foliowy ale w postaci zmetylowanej bo mam mutacje genu MTHFR. Miałam cały czas mdłości ale na szczęście nie wymiotowalam, tylko raz. Może spróbuj zjeść te tabl razem z lekkim posiłkiem?
Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Fanka BB :)
No jakie ładne foto <3
D
Deleted member 134305
Gość
Miejmy nadzieję [emoji3].
Truskaweczko i Poluniu - super ze jesteśmy z tych samych okolic. Kto jest Waszym lekarzem prowadzącym i czy macie już jakieś typy co do szpitala w którym będziecie rodzić?
Ja synka rodziłam w Żeromskim i polecam ten szpital, super opieka. Teraz mam lekarza z ujastka i sie zastanawiam czy tam nie rodzic z tego względu ze maja super opiekę dla wcześniaków a ja sie bardzo obawiam przedwczesnego porodu.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny gratulacje udanych wizyt. Chyba to ze mi lepiej powiedziałam w złą godzinę bo dzisiaj kiepsko. Nie wiem czy jestem tu jedyna osoba która nie powiedziała jeszcze rodzinie o ciąży ...? Mam jakiś w sobie taki opór...Mąż się śmieje ze powiemy jak się urodzi[emoji3] ale też nie naciska. Chyba mnie jakaś deprecha dopada. Pisalyscie o dziewczynach z czerwca ze tam już szał zakupów , zerknelam z ciekawości i byłam w szoku dla mnie to jeszcze takie nierealne. Chociaż dzisiaj z ciekawości zerknelam na stronę z wózkami [emoji6].
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Aha 83 ja też czekam na te energię co ma we mnie wstąpić.
Dzisiaj zapomniałam nasikac do pojemniczka i muszę jutro rano jechać przed czwartkowa wizytą, a tak mi się nie chce że szok. Nie mogę się rano wykaraskac z łóżka.
Sarat wygląda jakby dzidź szał kciuka.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj zapomniałam nasikac do pojemniczka i muszę jutro rano jechać przed czwartkowa wizytą, a tak mi się nie chce że szok. Nie mogę się rano wykaraskac z łóżka.
Sarat wygląda jakby dzidź szał kciuka.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama