Aaaale musza byc medyczne? Nie mogą byc zwykle biale? Link do: SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI L wysyłka gratis 102
Tea gratulacje
Tea gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To super [emoji3]. W jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja na Pradniku Białym.Też jestem z Krakowa
Nie bardzo u nas by na to dobrze patrzyli. Wszyscy w typowych med chodzą, nie mieszają, że coś wystaje czy coś. Z resztą to nie jest praktyczne z punktu widzenia tego co my robimy i na co te ubrania są narażone![]()
Gratulacje [emoji3]. A ile mm ma dzidziuś? Ja byłam w piątek na badaniu i okazało się że dzidziuś ma niecałe 45mm i to za mało do badań prenatalnych. Dzisiaj mam 11tc i 6 d. Jutro mam się zgłosić ponownie. Mam nadzieje ze już teraz da się wszystko sprawnie przeprowadzić bo jednak kolejny stres nie jest nikomu potrzebny...Ja dziś tak szybciutko,dzięki za trzymanie kciuków,wczorajsze prenatalne ok,nawet ryzyko w teście podwójnym wyszło bardzo ładnie.gin.stwierdził że po tym nerwowym i dziwnym początku teraz wszystko idzie idealnie,nadal nie wiadomo skąd 2 tyg.różnica,ale mam się nie przejmować,płci nie chciał powiedzieć,obiecał że na następnym badaniu już powie
Widzę że prenatalne u nas w pełni więc trzymam mocno kciuki za wszystkie badania
Męczą mnie strasznie bóle głowy,praktycznie co 2 dzień,ale 2 tabletki apapu mogę bez żadnego ryzyka brać,dobre i to.
Pozdrawiam Was ciepło.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha te kolory mnie rozbawiłyAIM bosko wyglada taki komplecik Link do: Spodnie damskie Wonder Wink, 5445A-HPK hmm jak bedzie dziewczynka to mozesz nosic rozowy a jak chłopak to niebieski hahaaoczywiscie zarcik
cos napewno znajdziesz
![]()
Wczoraj był 12+4 i maleństwo miało 62mmGratulacje [emoji3]. A ile mm ma dzidziuś? Ja byłam w piątek na badaniu i okazało się że dzidziuś ma niecałe 45mm i to za mało do badań prenatalnych. Dzisiaj mam 11tc i 6 d. Jutro mam się zgłosić ponownie. Mam nadzieje ze już teraz da się wszystko sprawnie przeprowadzić bo jednak kolejny stres nie jest nikomu potrzebny...
Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom