Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moj lekarz na NFZ usg robi raczej wg wskazań Nfz właśnie , ale to też pewnie dlatego ,że nie ma aparatu do usg w gabinecie . Jest 1 usg na calą przychodnię ,,, Za to badania mam wszystkie po kolei : hiv, wr rółżyczka, toxo, morfologia, analiza moczu , wymazy, nie wymazy i inne cuda
Edit: jak mnie wkurzają te suwaczki stojące w miejscuzdecydowanie wolę żeby coś innego stało
![]()
Robię się nimfomaniaczką .... chyba![]()
Hejka:-)
Ewella z tego co wiem to na Lubinowa tak z drogi nie da sie dostac trzeba tam prywatnie do gina chodzic...szpital na full wypasie moze dlatego...ale jesli sa jakies komplikacje to i tak dziecko wywoza a u Ciebie z ta pepowina wiec lepiej jakis lepszy szpital Ligota albo CSK , czy tez Chorzow wlasnie.Ja jesli bedzie wszystko ok to bede miec CC w Oswiecimiu.Mam najblizej a siostra teraz rodzila i byla bardzo zadowolona.
Vicarika zmien buraka!! Ja tez chodze na NFZ co wizyta USG i zdjecie .Placilam tylko za cytomegalie i toxo.
Sylver zabije Cie ubostwiam arbuza!!!! Aaa tak mi sie chceeee !!! A najlepiej takiego z Wegier tam arbuzy smakuja najlepiej!
Megann , Ania Sto lat wszystkiego najlepszego!!!!
A my jezdzilismy dzisiaj za kuchnia no i udalo sie znalezlismy ta jedyna piekna kuchnie:-) Za 4 tygodnie bedzie gotowa:-) mam nadzieje ze moj z remontem sie wyrobi
![]()
Aga w aucie nigdy nie miałam.. Wspolczuje tego, musi być uporczywe albo w kinie.. Za to jak siedzę, to mi nogi ciagle cierpna. Upierdliwe. Mg juz biorę w podwójnej i roznie bywa.
Co do cycow to jak i do Ciała tez Palmers.
Karo, Dex tez taki kochany z brzuszkiem i dzidzusiem. Ciagle się chwali, że siostra będzie i glaska. Ciężki to temat, bo po małej długo przychodził i mówił baby.. Przykre to było..
Scan mam też na wszelki wypadek i u nas zaleca się takie sprawdzania w 16tc. Potem też będzie za 4. Może znowu razem nam się trafi
Ania wszystkiego najlepszego!!
Sylver dobrze tak czasem wypocząć, zaglądaj do nas.
Aga u Was różnica chyba będzie idento jak u moich? Maj 06 i lipiec 14.
Kciukasy za wyniki!
Ewella, Wendy kciuki trzymam za jutro!!
AIM Tragedia.. Możesz z kimś skonsultować??
Truskawka dasz rade, czas jednak leci..
Bulkaasia wow. 2 tyg normalnie się czeka, nawet w książce pisze. Dobrze Ci tak
Megan i dla Ciebie kochana wszystkiego najlepszego!!