reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

Rzadko się tutaj udzielam ale widzę że macie podobne upodobania co do książek. Tess Gerritsen uwielbiam,po Cook'a chętnie sięgne a od siebie mogę polecić Karin Slaughter(serie "Hrabstwo Grant" i "Will Trent" )

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova to o milosci w czasach II wojny swiatowej w Rosji.
Haha znam ta ambitna literature. Dorzuce jeszcze Jojo Moyes [emoji3] a nie wiem co to insta serial.

Zuza nie znam,ale zapisuje i przeczytam.

Szymek dosypia a ja ide przygotowac cos do obiadu i jedziemy do przyjaciolki na kawke. Mam ja kilka dni nim wroci do UK.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

W książkach Karin Slaughter są dośc szczegółowe opisy zbrodni,czasem aż ciarki po plecach przechodzą... Po takiej lekturze zwykle sięgam po książkę którą się lekko czyta pozycje wymienione przez @pumelova się świetnie sprawdzają,ale też Colleen Hoover,czy seria Oddechy.
@Liluli uwielbiam "Zanim się pojawiłeś" :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli instaserial to książka mamyginekolog.. Ale nie polecam właściwie. Pożyczyłam od kolezanki.
Myślę że zanim przeczytam te 2 co mam.nowe plus piąta część millenium to mi się akurat macierzynski skończy [emoji23] uwielbiam czytać ale obecnie jeszcze bardziej lubię spac[emoji23]
Korzystaj że jest przyjaciółka![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo Camilla, lubię właśnie empik mi pisze że mam do odbioru [emoji2] ja jakoś za thrillerami medycznymi nie przepadam, za to psychologiczne uwielbiam [emoji5]

A co do książek zakupiłam jedną z przepisami i poradami dot. Rozszeżania diety maluszek na 6+ i chyba zaczne to przygotowywać dla siebie takie fajne są [emoji5] jak dietetyczne [emoji12]

Najlepszego z okazji 4 miesięcy Ewella i Ola.

U nas po szczepieniu zupełnie inaczej niż po pierwszych pneumo - nic a nic się nie działo [emoji5] no i jeszcze tylko raz będziemy się kłuć za dwa tygodnie i konieeec!! Jestem szczęśliwa z tego powodu [emoji2] trochę mniej że będę musiała poczytać o meningo ale to już później [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie wiem kiedy wy czytacie. Ostatnio czytałam jak byłam na wsi w sierpniu. Nie mam czasu, jak już to forum przejrzę :) poza tym mam te ułomność, że jak zacznę książkę do muszę skończyć. Także max 3 dni jak bardzo gruba, a najczęściej na raz jak do 200 stron :)
Gluta mam pięknego po pas, no żeby to kaczki podeptały. Grześ się wyspal, było spokojnie ma tylko ślad na udku taki ok 1 cm.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny,

Cos nie mogę wejść w rytm forum [emoji1]. Od zeszłego wtorku do niedzieli wieczorem mieliśmy gości, a od poniedziałku kosmos... Ogarnianie, zajęcia, zebrania, z Kalina badania, i...cóż życie w biegu. Dopiero dzisiaj mam luzik i właśnie z łóżka wstałam [emoji1] ( Kalina jeszcze śpi, o 9:00 miała karmienie).

Doczytam dokładnie co u Was to się personalnie więcej poodnosze.

Jedynie chciałabym już teraz złożyć Aniek42 spóźnione życzenia urodzinowe:
Kochana Ty nasza - zdrówka, miłości, spełnienia wszelkich marzeń, szybkiego dopieszczenia domku i zadowolenia z najbliższych (choć to ostatnie to taka pro forma, więc.. Może zadowolenia z Teściów też Ci pożyczę, ooo...i wiem: ogarniętych znajomych [emoji3]!). Sto lat! Buziaki [emoji8] [emoji8][emoji8]

Hej dziewczyny,

Jakoś ostatnio nie miałam na nic czasu, chyba dlatego że mój był w domu. Śmieszne, ale jak on jest to się z niczym nie wyrabiam.

Załatwiłam wizytę u lekarz rehabilitant na nfz na 3 stycznia, a niby miało być szybciej ;/ Ech…zostawiam ją, bo może się okaże, że będziemy się długo rehabilitować. Ja jakoś nie wierzę w te niby dwa miesiące.Ostatnio mnie fizjo nastraszyła, że niektóre dzieci rodzą się z poprzestawianymi kręgami. Nie podoba się jej praca mięśniami w szyi, że jakoś dziwnie to robi.

Ola, Ewella gratulację.

U mojej Małej od jakiegoś czasu czułam w dziąśle ząbka, a teraz już się delikatnie przebija, bo widać go.

Dziewczyny kiedy Wy czytacie?:p Ja od porodu nie przeczytałam nic, no oprócz artykułów i książek związanych z niemowlakiem. Ogólnie lubię czytać. W sumie dla mnie sprawdzony jest King.

W ogóle znowu z Lidką sajgon, strasznie się buntuje. Ciekawe kiedy to się skończy. Wczoraj miała na mnie focha, co do niej podchodziłam to odwracała głowę w drugą stronę. Dzisiaj lepiej, bo chyba sobie zapomniała :D

reklama
Pumelova dzięki. Tez sie zapisałam i nawet juz dostałam przesyłkę! Marchewkę i kaszkę :D

Judith dzięki :) i moze tez sie skuszę na książkę z przepisami!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry