Nadrabiam:
Aniek - ja to ciągle biegam z Młodą od speca do speca, i już 3 razy była kluta. Mam taką pediatre co lubi badać każdym szczególik, oraz wypisywać skierowania.
Ciesz się pełną rodzinką na maxa [emoji173].
Abed - mam nadzieję, że ze zdrowiem już lepiej?
Emol - przykro mi z powodu chomika. Trzymam kciuki za to skierowanie do okulisty. Tak to już u nas jest, czego nie wychodzisz tego nie masz.
Saba17 - witaj [emoji3]. Śliczny ten Twój Syncio [emoji7]
Ewella, Pumelova - i ja niestety pozwalam krzyczeć Małej kosztem mojego śniadania, czy WC [emoji6][emoji1]. Najedzona i bez ucisku na pęcherz mogę na spokojnie poświęcić Jej całą swoją uwagę [emoji4].
Mamusia_Muminka - kochana zaintrygowalas mnie tym koncertowaniem [emoji3]. Napisz coś więcej [emoji5].
Mata cudo.
Kasia - ojjjj coś czuję, ze szybko Teściowa naprostujesz na odpowiednie tory. Lepiej żeby poznała pierw Wasz system wychowawczy nim wpadnie z seria złotych rad, albo szybciej... Niezawodnych czynności, które "ułatwia" życie Waszej Emi.
Czytałam, ze i Wasze dzieci miały problem z nockami na przełomie 3-5.11. U nas było to samo. Pobudki co 1h. A spali u nad goście, więc było hardcorowo. Albo pelnia, albo zmiana czasu, albo skok [emoji19]
.
Zostało mi jeszcze z 17 stron. Ale nadrobie [emoji123] (tylko pewnie troszkę mi to zajmie [emoji1])