reklama

Lipcowe mamy 2018

Niechęć robić nadzieji ale opowiem co zdarzyło się teściowej w 4 miesiącu ordy autor z szpitala poinformowała ja za serce przestało bić ( Ty było by druga poronienie 3 Lata wcześniej poronila w 3 miesiacu samoistnie) dwa dni później na czyszczenie i nagle słowa lekarza co tam ordynator pieprzy tu sa dwa bijące sera nazywają się Dawid I Nikola mają 13 lat Teściowa opowiadał jak plaka przez kilka dni dobrze ze ja na oddziale zostawili na tydzień

eikt3e3k96x30qte.png
O no widzisz cuda się zdarzają.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Ja po raz piereszy Marka widze w takim stanie. Zawsze twardy a teraz moze sie nie rozkleil ale sam przyznal ze najprawdopodobniej to ze stresu wszystko. I ze mu tez smutno. Moge tu z wami mimo wszystko zostac? Bede wam kibicowac zeby zadnej juz sie taka rzecz nie przytrafila. Zebym ja byla ostatnią co odpadla. A juz sie z wami yroche zżylam....

f2wlk6nllyt56xuu.png
Oczywiście kochana [emoji9]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki. Moze dzieki temu jakos lżej to przejde. Moze zdaze wam sie kiedys pochwalic ze minal 8 tydzien a serduszko nadal bije.

f2wlk6nllyt56xuu.png
Ja na twoim miejscu pomimo wszystko pojechałabym jeszcze prywatnie gdzieś do ginekologa, trafiamy na totalnych gamoni czasami, że szok i nie wierzyła bym jednemu lekarzowi nawet mojemu pomimo, że mam do niego 100% zaufanie ! Moja szwagierka pojechała na potwierdzenie ciąży, a lekarz stwierdził że to nadżerka w zaawansowanym stanie i żadnej ciąży absolutnie nie widać ! Dobrze że pojechała do innego lekarza i nie zgodziła się na żadne usuwanie bo dzięki temu teraz koło mnie biega jej 3 letni Szymek !

Ja na twoim miejscu pomimo wszystko pojechałabym jeszcze prywatnie gdzieś do ginekologa, trafiamy na totalnych gamoni czasami, że szok i nie wierzyła bym jednemu lekarzowi nawet mojemu pomimo, że mam do niego 100% zaufanie ! Moja szwagierka pojechała na potwierdzenie ciąży, a lekarz stwierdził że to nadżerka w zaawansowanym stanie i żadnej ciąży absolutnie nie widać ! Dobrze że pojechała do innego lekarza i nie zgodziła się na żadne usuwanie bo dzięki temu teraz koło mnie biega jej 3 letni Szymek !

Jutro w szpitalu jak sie tam stawię będą mi jeszcze jedno usg robić. Może dzidzi sie ułoży inaczej.....może serduszko jednak tam jest......

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry