reklama

Lipcowe mamy 2018

No jest to trochę dziwne, jutro pojedziesz zrobią ci raz jeszcze USG i wtedy będziesz wiedziała, lekarze to też ludzie czasami każdy może popełnić błąd czy źle spojrzeć także może nie wszystko stracone !

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy. Ale nie robie sobiw nadziei. Ide spac. Glowa mnie od placzu boli. Porozmawiam z maluchem w myslach. Moze jesli tam nad nami gdzies juz awdruje ku niebu to mnie uslyszy.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
@Elodia bardzo Ci współczuję i przesyłam dużo siły. Jest mi tak bardzo przykro.

Kurczę, ja tak dużo rzeczy w tej ciąży bagatelizuje. Przy moim synu tak trudno mi zadbać o tą ciążę jak bym chciała.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia bardzo Ci współczuję i przesyłam dużo siły. Jest mi tak bardzo przykro.

Kurczę, ja tak dużo rzeczy w tej ciąży bagatelizuje. Przy moim synu tak trudno mi zadbać o tą ciążę jak bym chciała.

Prawda jest taka, że jeśli ma się coś stać to w większości nie mamy na to wpływu :( znam przypadki gdzie od początku kobiety leżały, toaleta, łóżko a kończyło się różnie, a znam też takie, które biegały czasami chyba zapominały, że są w ciąży ;) pracowały do końca i problemów nie miały więc nie ma na to absolutnie reguły, oczywiście są zdecydowanie mniejsze szanse, że coś pójdzie nie tak u kobiety, która leży i wychodzi tylko do toalety, ale czy to rzeczywiście zapobiega takim sytuacjom? Nie sądzę...

Hej[emoji4]

Trochę mnie nie było i tyle stron niestety nie nadrobie.

Mam nadzieję, że wszystkie w komplecie.[emoji4]

Co do zachcianek, to najchętniej nic bym nie jadła. Wmuszam w siebie jedzenie. Nawet moja ukochana pizza mi nie smakuje. Głównie kanapki mi wchodzą, bo wszystko mi śmierdzi. I mam 2 kg na minusie[emoji52].

@atomek ciężka sprawa z odstawieniem. Ja powoli odstawiam nocne karmienia, ale zeby w natarciu i tak różnie bywa. O całkowitym odstawieniu narazie nie myślę.

Mój syn skończył wczoraj rok[emoji7] jutro robimy mała imprezke dla rodziny.

Spokojnej nocy mamy[emoji6]

Swoją drogą ja już 2 kilo przytyłam, a staram się jeść naprawdę rozsądnie i przede wszystkim nie jem słodyczy bo nie mam na nie ochoty więc już 3 tyg bez słodyczy jestem (odkąd zrobiłam test ciążowy), ja myślałam, że będę taka "FIT" [emoji14] bo nigdy problemu z wagą nie miałam mogłam jeść ile wlezie, a tu dupa chyba prawda, że w ciąży metabolizm zwalnia...

Prawda jest taka, że jeśli ma się coś stać to w większości nie mamy na to wpływu :( znam przypadki gdzie od początku kobiety leżały, toaleta, łóżko a kończyło się różnie, a znam też takie, które biegały czasami chyba zapominały, że są w ciąży ;) pracowały do końca i problemów nie miały więc nie ma na to absolutnie reguły, oczywiście są zdecydowanie mniejsze szanse, że coś pójdzie nie tak u kobiety, która leży i wychodzi tylko do toalety, ale czy to rzeczywiście zapobiega takim sytuacjom? Nie sądzę...

No właśnie ja miałam taka pierwsza ciążę. Do końca pracowałam, latałam za granicę, dziennie robiłam kilkukilometrowe spacery. Ale i tak mam wrażenie, że w poprzedniej ciąży jakoś lepiej o siebie dbałam. Wiem, że co ma być to będzie. Niestety....

reklama
Swoją drogą ja już 2 kilo przytyłam, a staram się jeść naprawdę rozsądnie i przede wszystkim nie jem słodyczy bo nie mam na nie ochoty więc już 3 tyg bez słodyczy jestem (odkąd zrobiłam test ciążowy), ja myślałam, że będę taka "FIT" [emoji14] bo nigdy problemu z wagą nie miałam mogłam jeść ile wlezie, a tu dupa chyba prawda, że w ciąży metabolizm zwalnia...

Ja w poprzedniej ciąży też na początku chudłam, później waga stała, a na koniec zaczęła mi iść waga w górę. Myślę, że dieta jest ważna, ale każda z nas ma inny organizm i niestety jedna przytyje dużo mimo racjonalnej diety. A inna prawie nic mimo, że wciąga jak odkurzacz. Nic na to nie poradzimy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry