Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dasz radę. Najwyzej jak coś się będą pytac, powiedz że gorzej sie czujesz cyz coś, jak nie chcesz jeszcze teraz mówić o dzidzi. Swoją drogą ja tez nic przelknac nie mogę, zaczelo mnie mdlic :-/U mnie plany dzisiaj ciekawie się zapowiadają, urodziny teściowej. Cała rodzina, my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy bo czekamy chociaż do pierwszej wizyty a ja jak na złość nie mogę nic dzisiaj przełknąć...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dasz radę. Najwyzej jak coś się będą pytac, powiedz że gorzej sie czujesz cyz coś, jak nie chcesz jeszcze teraz mówić o dzidzi. Swoją drogą ja tez nic przelknac nie mogę, zaczelo mnie mdlic :-/
![]()
![]()
Też mialam pierwszą ciążę bezobjawową a tu już widzę że zapowiada się całkiem inaczej. Najwyzej przytule kibelek byleby ciąża bez powikłań była. Bo tych powiklan sie za bardzo boje. Staralismy sie o dziecko od lutego i teraz mam stracha że cos pojdzie nie tak. Za duzo naczytalam sie o poronieniach w pierwszych tygodniach ciąży :-/Mam cichą nadzieje ze ta ciąża będzie „bezobjawowa” tak jak z Leonem, ale niestety się nie zapowiada. Muli mnie na sama myśl o czymś innym niż woda lub melisa [emoji53] Siostra wymiotowała z kolei całe pół roku, nie chciałabym podzielić jej losu [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mialam pierwszą ciążę bezobjawową a tu już widzę że zapowiada się całkiem inaczej. Najwyzej przytule kibelek byleby ciąża bez powikłań była. Bo tych powiklan sie za bardzo boje. Staralismy sie o dziecko od lutego i teraz mam stracha że cos pojdzie nie tak. Za duzo naczytalam sie o poronieniach w pierwszych tygodniach ciąży :-/
![]()
![]()
Oby. Póki co za sobą jedna ciąża donoszona bo dzien przed terminem rodzilam. Teraz aby mnie pobolewa lekko jak przed @ ale sobie to tłumaczę powiekszającą się macicą. Żadnych plamień nie mam i to mnie cieszy. A takie cieple podbrzusze w początkowych tygodniach to normalne? Pytam bo już nie pamiętam jak to bylo te 11 lat temu jak w ciążę zachodziłam :-)Nie ma co czytać, według różnych zakamarków internetu to my dziecka w brzuchu nie mamy bo to zarodek czy tam zlepek komórek [emoji6]
Będzie dobrze a w lipcu będziemy się „wysypywać” aż miło [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom