Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Z tego co sie orientuje przegladala forum o 14.26 moze sie odezwie czekam na wiesci ze wsio ok.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę nie pamiętam o której miała tą wizytę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co sie orientuje przegladala forum o 14.26 moze sie odezwie czekam na wiesci ze wsio ok.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ja też od początku zwracam się do brzuszka jak do chłopcaU nas lekarz powiedział ze prawdopodobnie dziewczynka ale czekam na jeszcze jedno potwierdzenie płc na usgale już mowie do dzieciątka jak do dziewczynki
Taycia a ty urodziłaś w 35 tyg ciąży z powodu skracaniu się szyjki? Nie pamięta czy już pisałas wszystko mi się miesza :/Ja juz po wizycie w szpitalu. Najpierw wywiad z polozna,ktory trwal ponad godzine ( myslalam,ze majac juz dwojke dzieci nie potrzeba tylu infomacji),potem scan. Dzidzia slicznie sie ruszala, machala raczkami i nozkami,serduszko ladnie bilo. Mam nisko polozone lozysko ,ale na razie nie mam sie tym przejmowac (z reguly wraz z rosnaca macica , lozysko sie unosi),potem krew i wizyta u konsultanta. Pow,ze bedzie mnie bacznie obserwowac ( nie podobal jej sie fakt,ze drugie dziecko urodzone w 35 tyg),wiec sprawdzi mi szyjke w polowie ciazy i moze bedzie zmuszona zalozyc mi szew.
Ogolnie padam z nadmiaru wrazen,bo dzisiaj dopiero poinformowalam w pracy,ze jestem w ciazy ( niektorzy bystrzy zauwazyli moje "wydecie").
Mam nadzieje,ze na pozostalych wizytach dobrze.
Moja kolejna dopiero na polowkowe 12 marca!!![]()
Dokładnie nieraz się czuje kto mieszka ja tak miałam w pierwszej ciąży, że od początkuowilam do brzuszka "On" i urodzilam synka, a teraz... nie wiem kto mieszka..Właśnie ja też od początku zwracam się do brzuszka jak do chłopcaprawie od początku mówię Groszek
Chyba jednak miałam jakieś przeczucie co do płci
![]()
Tak jak ja o 10:30Kurczę nie pamiętam o której miała tą wizytę
Kinga a na co o stawiasz?Ja miałam dwa razy dobre przeczucie ciekawe czy teraz mam dobre![]()