olaaa7
Fanka BB :)
Też sobie nie wyobrażałam a teraz mogłaby nie istnieć i wcale nie tęsknie za niąNo mnie na szczcescie nie bo nie wyobrazam sobie zycia bez kawy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też sobie nie wyobrażałam a teraz mogłaby nie istnieć i wcale nie tęsknie za niąNo mnie na szczcescie nie bo nie wyobrazam sobie zycia bez kawy
Mnie póki co ostro nie mdli. Jesynie w srodku nocy lekkie mdlosci ale to szybko mijają. A tak to w ciągu dnia moze raz się gorzej poczulam....powiem szczerze, że w obecnym stanie czuję się fizycznie o wiele lepiej niż nie będąc w ciąży. Hehe normalnie to średnio z dwa razy w tygodniu nerwica dawala mi popalic a tu od dnia w ktorym test zrobilam to te nerwicowe objawy zniknely jak ręką odjął.Mam nadzieje, chociaz mdli mnie czesto
I to jest plusBiednaz drugiej strony - przynajmniej wiesz, że fasolka rośnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za kawką nie tęsknię, ba nawet tego jedynego dnia w zeszlym tygodniu, co w pracy bylam, mala kawe z dziewczynami wypilam to myslalam że rzygnę. Za to do coli mnie ciagnie jak cholera, wczoraj litr obaliłam.Też sobie nie wyobrażałam a teraz mogłaby nie istnieć i wcale nie tęsknie za nią![]()
A mnie nic ani kawa, ani cola. Tylko herbate pijeJa za kawką nie tęsknię, ba nawet tego jedynego dnia w zeszlym tygodniu, co w pracy bylam, mala kawe z dziewczynami wypilam to myslalam że rzygnę. Za to do coli mnie ciagnie jak cholera, wczoraj litr obaliłam.
![]()
![]()
Ja tylko earl grey, inne mi przestaly smakowac :-)A mnie nic ani kawa, ani cola. Tylko herbate pije
Mnie to w biodrach I w pachwinach bardzo ciagnie, ale ja tak mialam w kazdej ciazy. A pozniej czulam normalnie jak mi sie po ciazy schodza az nie moglam chodzic na to jedno biodro@Sikulinda wczoraj mnie tak ciągnęło w podbrzuszu i czulam wyraźnie że wszystko mam tak jakby porozciągane. Brrrr. Ale przeszlo po godzinie.
![]()
![]()