olaaa7
Fanka BB :)
Też sobie nie wyobrażałam a teraz mogłaby nie istnieć i wcale nie tęsknie za niąNo mnie na szczcescie nie bo nie wyobrazam sobie zycia bez kawy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też sobie nie wyobrażałam a teraz mogłaby nie istnieć i wcale nie tęsknie za niąNo mnie na szczcescie nie bo nie wyobrazam sobie zycia bez kawy
Mnie póki co ostro nie mdli. Jesynie w srodku nocy lekkie mdlosci ale to szybko mijają. A tak to w ciągu dnia moze raz się gorzej poczulam....powiem szczerze, że w obecnym stanie czuję się fizycznie o wiele lepiej niż nie będąc w ciąży. Hehe normalnie to średnio z dwa razy w tygodniu nerwica dawala mi popalic a tu od dnia w ktorym test zrobilam to te nerwicowe objawy zniknely jak ręką odjął.Mam nadzieje, chociaz mdli mnie czesto
I to jest plusBiednaz drugiej strony - przynajmniej wiesz, że fasolka rośnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za kawką nie tęsknię, ba nawet tego jedynego dnia w zeszlym tygodniu, co w pracy bylam, mala kawe z dziewczynami wypilam to myslalam że rzygnę. Za to do coli mnie ciagnie jak cholera, wczoraj litr obaliłam.Też sobie nie wyobrażałam a teraz mogłaby nie istnieć i wcale nie tęsknie za nią![]()
A mnie nic ani kawa, ani cola. Tylko herbate pijeJa za kawką nie tęsknię, ba nawet tego jedynego dnia w zeszlym tygodniu, co w pracy bylam, mala kawe z dziewczynami wypilam to myslalam że rzygnę. Za to do coli mnie ciagnie jak cholera, wczoraj litr obaliłam.
![]()
![]()
Ja tylko earl grey, inne mi przestaly smakowac :-)A mnie nic ani kawa, ani cola. Tylko herbate pije
Mnie to w biodrach I w pachwinach bardzo ciagnie, ale ja tak mialam w kazdej ciazy. A pozniej czulam normalnie jak mi sie po ciazy schodza az nie moglam chodzic na to jedno biodro@Sikulinda wczoraj mnie tak ciągnęło w podbrzuszu i czulam wyraźnie że wszystko mam tak jakby porozciągane. Brrrr. Ale przeszlo po godzinie.
![]()
![]()