reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a mnie kuje jajnik prawy jakby mi ktoś szpilkę wbijał pierwszy raz mnie tak boli .. już jestem spanikowana nie wiem czy tak powinno być?!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Brawo. Bardzo dobra decyzja :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Na pewno :)

Dziewczyny a mnie kuje jajnik prawy jakby mi ktoś szpilkę wbijał pierwszy raz mnie tak boli .. już jestem spanikowana nie wiem czy tak powinno być?!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie za to dzisiaij pierwszy dzień nic nie boli. No może trochę pokluje czy porozciąga się w podbrzuszu czy wlasnie jajnik ktoryś, ale to już nie są bóle podobne do okresowych :-) cudowne uczucie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny :)
Długo dość czytałam wasze wpisy a tylko wczoraj nie zagladalam :pdobre tempo :D
Ja cały czas odpoczywam,miałam iść dzisiaj już do pracy(przeziębiona jestem i miałam 5 dni wolnego) ale niestety nadal nie czuję się super zdrowa,męczy mnie strasznie kaszel..jak jakiś gruźlik,więc mam jeszcze wolne do poniedziałku:)
Bardzo trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny! :) Cieszę się że niektóre z Was mają już badanie z serduszkiem za sobą i że wszystko jest ok:) ja się coraz bardziej denerwuje..:( badanie mam dopiero 27, jeszcze ponad tydzień..myślę czy wszystko będzie ok... przeważnie jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego..a teraz nie wiem co mi się stało?:( Może to,to siedzenie w domu..sama..Mój S do późna pracuje..dzisiaj do 23. A ja sama,leżę i myślę..

Hej dziewczyny :)
Długo dość czytałam wasze wpisy a tylko wczoraj nie zagladalam :pdobre tempo :D
Ja cały czas odpoczywam,miałam iść dzisiaj już do pracy(przeziębiona jestem i miałam 5 dni wolnego) ale niestety nadal nie czuję się super zdrowa,męczy mnie strasznie kaszel..jak jakiś gruźlik,więc mam jeszcze wolne do poniedziałku:)
Bardzo trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny! :) Cieszę się że niektóre z Was mają już badanie z serduszkiem za sobą i że wszystko jest ok:) ja się coraz bardziej denerwuje..:( badanie mam dopiero 27, jeszcze ponad tydzień..myślę czy wszystko będzie ok... przeważnie jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego..a teraz nie wiem co mi się stało?:( Może to,to siedzenie w domu..sama..Mój S do późna pracuje..dzisiaj do 23. A ja sama,leżę i myślę..
Jak masz takie dziwne myślenie to poaiedz tu wiwcej z nami :-) skoro i tak w domu jesteś. Czas Ci szybciej zleci a i nie będziesz się zastanawiała czy wszystko ok czy też nie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry