Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapisałam się na wizytę prywatnie do ordynatora położnictwa u mnie w szpitalu, wizyta we wtorek o 16, mam nadzieję że tym razem będzie już wszystko tak jak należy
Ja też te badania robiłamJa robiłam w kierunku trombofilii badania i tam są badane mutacje odpowiadające krzepliwości
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mnie za to dzisiaij pierwszy dzień nic nie boli. No może trochę pokluje czy porozciąga się w podbrzuszu czy wlasnie jajnik ktoryś, ale to już nie są bóle podobne do okresowych :-) cudowne uczucie :-)Dziewczyny a mnie kuje jajnik prawy jakby mi ktoś szpilkę wbijał pierwszy raz mnie tak boli .. już jestem spanikowana nie wiem czy tak powinno być?!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak masz takie dziwne myślenie to poaiedz tu wiwcej z nami :-) skoro i tak w domu jesteś. Czas Ci szybciej zleci a i nie będziesz się zastanawiała czy wszystko ok czy też nie.Hej dziewczyny![]()
Długo dość czytałam wasze wpisy a tylko wczoraj nie zagladalamdobre tempo
Ja cały czas odpoczywam,miałam iść dzisiaj już do pracy(przeziębiona jestem i miałam 5 dni wolnego) ale niestety nadal nie czuję się super zdrowa,męczy mnie strasznie kaszel..jak jakiś gruźlik,więc mam jeszcze wolne do poniedziałku![]()
Bardzo trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!Cieszę się że niektóre z Was mają już badanie z serduszkiem za sobą i że wszystko jest ok
ja się coraz bardziej denerwuje..
badanie mam dopiero 27, jeszcze ponad tydzień..myślę czy wszystko będzie ok... przeważnie jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego..a teraz nie wiem co mi się stało?
Może to,to siedzenie w domu..sama..Mój S do późna pracuje..dzisiaj do 23. A ja sama,leżę i myślę..
Masz rację!Jak masz takie dziwne myślenie to poaiedz tu wiwcej z nami :-) skoro i tak w domu jesteś. Czas Ci szybciej zleci a i nie będziesz się zastanawiała czy wszystko ok czy też nie.
![]()
![]()
No i to jest kolejna dobra decyzja :-)Masz rację!Będę częściej zaglądała
w grupie siła!