reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O kurde :D No to słaba akcja faktycznie. Ja w wieku 17 lat trafiłam na stół z wyrostkiem i do dzisiaj pamiętam jak taka starsza pielęgniarka goliła mi połowę wzgórka taką starą żyletą. Mega się wstydziłam pomimo że mnie wszystko nap....

To prawda że dzieci są niesamowite...! Fran całuje brzuch, głaszcze, ogląda te zdjęcia w aplikacjach... ale nawet syn M. jak przyszedł ostatnio do nas to pierwsze pytanie (a ma 4 lata): jest już brat??? :D
No biorac pod uwagę, że pielęgniarz jeszcze dosyć przystojny. No ale coz ogolnie to nie chodzenie itd to przez to długi czas miałam traumę. Nie dziwię sie, że czasami młodzi ludzie po wypadkach wpadaja w dołek.

@Wronka199, już doczytałam. No wiadomo że nie można odpuszczać, szkoda tylko że musiałaś teraz w ciąży zeznawać.

Aaa fakt!

No z butami może być problem... trochę się pospieszyłaś ;)

Hahahah przypadłość chorobowa- duszące cycki ;) :D No ale ja też tak to właśnie czuję. Ja z HM biorę dla Frana mniejsze niż normalnie, bo pomimo "długości" to jest chudy. Najlpiej pasują na niego rzeczy z ZARy ale na lato są często dość smutne.... i nie mają promo przed wyprzedażami :/

@oliwka_11, no niefajnie że tak wcześniej zaczęły się problemy... ale dobrze że masz wzystko pod kontrolą.

...to na bank...! :D :D
No nie wpadłam na to, że nogi mogą mi spuchnąć, ale dziwne bo tylko po tych nowych butach widzę, reszta jest ok.

Dziewczyny niestraszcie że może być że mną jeszcze gorzej[emoji33]
Kochana moze nie dobrze tak straszyc, ale chyba lepiej nie byc potem zdziwionym. Moze byc gorzej[emoji53] Choc nie musi. Moze u Ciebie uaktywni sie radosny nastroj. Ja akurat jestem bardzo podatna na rozne humorki, hormony, pogode itp. I w ogole mam sklonnosci do obnizonego nastroju. U mbie bylo fatalnie. Ale mysle, ze brak prywatnosci tez mial duzy wplyw na to.

Katar ma ale na szczęście nic wiecej. Dzisiaj mnie za to mąż wkurzył od rana. Ale narazie musze to przegryźć i się uspokoić. Bo az mną trzęsie w środku:/ A hormony ciążowe jeszcze dowalaja i wlasciwie z niewielkiej sprawy robi się afera:/
Ojej. Mam nadzieje, ze szybko sie sytuacja ustabilizuje!

reklama
Do góry