reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jeszcze moj przy sprzątaniu teraz potlukl lusterko aż we mnie wrzeeeee co tam sprząta to jak nie jakiś flakonik to coś innego mu zlatuje a dziś lusterko Nosz kur*wa jasna 7 lat pecha?[emoji849]
Aj daj spokoj juz!!! Ciagle cos Ci sie dzieje to lusterko bedzie dla Ciebie na szczescie[emoji3]

Kurczę niestety nieumie tego tak ująć dokładnie
1523812159196.jpg
20180415_190445-1632x1224.jpg

Załączniki

• 1523812159196.jpg
    1523812159196.jpg
    320,2 KB · Wyświetleń: 287
  • 20180415_190445-1632x1224.jpg
    20180415_190445-1632x1224.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 286
Dziewczyny jeszcze moj przy sprzątaniu teraz potlukl lusterko aż we mnie wrzeeeee co tam sprząta to jak nie jakiś flakonik to coś innego mu zlatuje a dziś lusterko Nosz kur*wa jasna 7 lat pecha?[emoji849]
Ja w lipcu zrzuciłam z naczepy paczkę w której było 6 luster do szaf. Ale jeszcze żyję wiec pech nie może być aż tak duży :D
Kochana opryszczka jest taka wodnista, zazwyczaj to jest skupisko takich mini pęcherzyków lekko białych. Nie martw sie :*

Żadnym fochem. Spytałam i myślałam że ktoś odpowie, czy będzie zakładał ta czapkę czy nie. Bo zdania są podzielone u osób które mają już dzieci. Zrobię po swojemu, w temacie bucików, według Was są nie potrzebne i myślałam, że taka odpowiedź przeczytam , z resztą nie ważne. Nie potrzebna afera o czapkę i buty. A po to pytam bo właśnie nie znam się na tyle, dlatego nie chciałam żeby było pytanie przez pytanie. Po co Ci, do czego Ci. Ale skoro, jest trochę problem o taką drobnostke to lepiej nie pytać o nic. Miłej niedzieli. Odezwę się do Was bliżej porodu. Życzę zdrowia Wam i dzieciaczkom.
No i foch z przytupem. Przepraszam ale Twoja postawa świadczy o niedojrzalosci. Pytasz, dostajesz odpowiedź inna niż myślałaś i jest obraza. Skoro sama wiesz co robić to po co pytasz a potem zdziwienie jeśli ktoś troszkę krytycznie spojrzy na Twoje pytanie, które z całym szacunkiem do Twojej osoby bywają lekko bez sensu. Czapka w sierpniu? Sorry a Ty nosisz czapkę w sierpniu? Jeszcze leżąc w wózku pod Budka??? Buciki niechodki bo ładnie to wygląda??? Dziecku ma być wygodnie. A jak chcesz się chwalić wystrojona niunia to lalkę Barbie do wózka przyczep. Wierz mi że żadna doświadczona mama nie weźmie tego za dobry pomysł a jedynie obgadania Cię za plecami.
Możesz się na mnie obrażać. Nie zależy mi. Wypowiedziałam swoje zdanie bo już mi się krew gotuję na Twoje fochy

reklama
Do góry