Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hahahaha ok czyli jestem chroniona [emoji23]Nie no coś Ty. Ciężarnych i słoni to nie obowiazuje[emoji16][emoji16][emoji16]w sumie słoń i ciężarna to jedna kategoria[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha ok czyli jestem chroniona [emoji23]Nie no coś Ty. Ciężarnych i słoni to nie obowiazuje[emoji16][emoji16][emoji16]w sumie słoń i ciężarna to jedna kategoria[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zobaczymy jutro rano jak będzie tego więcej to zapieprzam do lekarza tylko tak myślę czy do rodzinnej czy lepiej do gin? Bo rodzinna mam super mega babka , a ta moja gin to ostatnio coś średnioRaczej syfek
Oki [emoji8] [emoji8] [emoji8] bo nigdy niemialam opryszczki i właśnie niewiedzialam jak to nawet by miało wyglądać tylko jak zobaczyłam bliżej ust to taka myśl mi się w glowie pojawiła [emoji4]Mi się wydaje ze to syfek :*
Oki czyli syfek przeglosowane mogę odetchnac[emoji16]Ciezko tak po zdjeciu, ale wyglada na syfka[emoji6]
Ja idę melise ( moja ulubiona) zaparzyc[emoji23]Co tam u Was dziewczyny ? Jak niedzielny wieczorek? Ja dziś wyjątkowo się umalowalam ogarnęłam byłam u rodziców na grilu później u małej na cmentarzu na lodach i juz leze przed tv i odpoczywam![]()
Właśnie też się tak zbieram do kupna melisy i jeszcze jej nie mam a czasem ciezko mi się zasypia :/Ja idę melise ( moja ulubiona) zaparzyc[emoji23]
O zazdroszczę zaraz i ja mojego zagonie ale wczoraj biedny kopnął w drzwi przez przypadek i ledwo chodzi palec spuchnietyJa odpoczywam a małż mnie masuje [emoji16]
Ja mam taką zwykłą mojemu nieudalo się dostać nigdzie smakowej nawet w.polskim sklepie więc mecze się z tą zwykła ( zatykam nos i po polknieciu wydmuchuje to powietrze)[emoji23]Właśnie też się tak zbieram do kupna melisy i jeszcze jej nie mam a czasem ciezko mi się zasypia :/
Mi się wydaje, że to nie opryszczka.No właśnie tych reszty syfkow nie umie taj ująć na brodzie z tej jednej strony zrobilo mi się parę syfkow a jak byłam siku to dojrzalam że teraz tak przy wardze jeden mi się zrobił o się wystraszylam że może to oprycha