Margana
Fanka BB :)
O...i dobre podejscie[emoji3]Zrezzta...Masz rację czy z lusterkiem czy bez to i tak ciągle coś się dzieje.. może to lusterko odczaruje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O...i dobre podejscie[emoji3]Zrezzta...Masz rację czy z lusterkiem czy bez to i tak ciągle coś się dzieje.. może to lusterko odczaruje
Hahaha wlasnie przyszla informacja ze wygrałam ta licytację takze to bedzie moja pierwsza rzecz ktora wstawie na gielde bo myślę , że aż dwa laktatory mi niepotrzebne [emoji23] nowiutenki, z avent jakby ktoś chciał to nawet wezmę na siebie koszty przesyłki i odsprzedam za 15 euro czyli 60 złoty tak jak kupiłam zaraz dołączę zdjęcieSuper gratuluje kochana![]()
Dobrze że spadła, to dzisiaj masz pospane ;/17.30 paracetamol dostał bo miał 38.3 to teraz ma 37.1
Moim zdaniem całkiem neutralna, nie ma silnego smaku.Az taka niedobra? Nigdy nie piłam![]()
Szczudła [emoji16][emoji16][emoji16]Nobo ile musiałyby mieć te szpilki
haha
Bo co mi innego pozostało... nic tylko wierzyć że to zwykły przesadO...i dobre podejscie[emoji3]
Widzisz jak bym nie miała to od razu bym kupiła ale dostałam nowy od szwagierki nawet nie wiem jakiej firmy bo nie sprawdzałamHahaha wlasnie przyszla informacja ze wygrałam ta licytację takze to bedzie moja pierwsza rzecz ktora wstawie na gielde bo myślę , że aż dwa laktatory mi niepotrzebne [emoji23] nowiutenki, z avent jakby ktoś chciał to nawet wezmę na siebie koszty przesyłki i odsprzedam za 15 euro czyli 60 złoty tak jak kupiłam zaraz dołączę zdjęcie
To ja bym poszla do rodzinnej. Ale oczywiscie tylko jak bedzie potrzeba.Zobaczymy jutro rano jak będzie tego więcej to zapieprzam do lekarza tylko tak myślę czy do rodzinnej czy lepiej do gin? Bo rodzinna mam super mega babka , a ta moja gin to ostatnio coś średnio
Pij pij, na zdrowie[emoji3] Psychiczne[emoji23]Ja idę melise ( moja ulubiona) zaparzyc[emoji23]
To zmieszaj z czyms.Ja mam taką zwykłą mojemu nieudalo się dostać nigdzie smakowej nawet w.polskim sklepie więc mecze się z tą zwykła ( zatykam nos i po polknieciu wydmuchuje to powietrze)[emoji23]