reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Za wizytujące dziś

z okazji 25 tc nowe zdobycze :D
599059_5.jpg

545461_5.jpg

512851_6.jpg

512879_4.jpg

512612_6.jpg

477568_8.jpg
Piękne zdobycze :*

Ostrawa ja mam nawet bliżej niż do Katowic
Można karta płacić ja zawsze tylko tak kupuje bo wole nie widzieć jak kasa znika z portfela [emoji23]
Jedynie zapytaj w banku czy masz możliwość płatności za granica

Ceny niektórych rzeczy taniej niż w kato
Ludzi chyba tyle co u nas chociaż tłumów nie było tylko ja chodziłam jak kacza mama
Dzięki :D
No to już wiem, gdzie pojadę następnym razem ;) [emoji106]
Po przeprowadzce też będę miała w sumie porównywalnie do Ostrawy i Kato ;)

Dzień dobry. Kciuki za wszystkie wizyty dziś.
@kinga30 dajesz radę?

Ja w sumie jeszcze zasnęłam o 6. Teraz młoda do szkoły a ja chyba chatę ogarnę bo lekki chaos panuje.
A potem ogarnę siebie bo też lekki chaos.
Jutro odbieramy łóżeczko. Już się cieszę. Powoli zamykam wyprawkę. Zostały jakieś pierdoly tylko. I zabieram się za pranie w tym tygodniu. Dobrze ze nie ma tego dużo bo zdecydowaliśmy się kupować ubranka raczej po urodzeniu. I teraz się cieszę bo przecież szykuje mi się kolos. Nadal nie mogę uwierzyć 28 tydzień i 1610. Lekarz sam powiedział że kawał chłopa. A i cesarka na 26 czerwca jeśli nic się nie wydarzy. No chyba że dalej będzie tak rósł to może szybciej na 19 czerwca.
Z dziećmi to chyba zawsze tak jest, że z ubrankami, rozmiarami itd na początkowy okres to loteria ;)
A z wyprawką, praniem i prasowaniem... Myślicie, że plan odłożenia prania/prasowania na czerwiec to przesada? [emoji15]
No ja chcę dopiero po przeprowadzce... [emoji15]
A ostatnio jak o tym rozmawiałam z O, to powiedział, że będzie się uczył prasować, i że skoro ubranka to trzeba przede wszystkim "potraktować parą i żelazkiem", i że nie mają jakiś wymyślnych kształtów, to on chce pracować - powiem wam, że nadal w szoku jestem :D
Do tej pory wyprasował w życiu 1 (słownie jedną) koszulkę, zajęło mu to 45 minut prawie, więc - dobrze, że chce się uczyć [emoji23]

Właśnie wróciłam narazie nie jest zle wyglada na wirusa leczyć jak do tej pory, jak by do srody nadal gorączka rosła to przyjść do kontroli. A ja się przeszłam i brzuch boli paskudnie:/
Oj.. Dobrze, że nie jest źle, ale znowu ty nie możesz odpocząć :(
Trzymam oczywiście kciuki, żeby do środy przeszło [emoji110]

reklama
Do góry