nagini84
Fanka BB :)
No mój już w szkole więc lekcje max do 13:35Ja sie delektuje cisza poki mlodej nie ma[emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mój już w szkole więc lekcje max do 13:35Ja sie delektuje cisza poki mlodej nie ma[emoji23]
Moi wracaja 17.30 - 18.00No mój już w szkole więc lekcje max do 13:35W przedszkolu siedział do 15
![]()
To masz dużo czasuMoi wracaja 17.30 - 18.00
O której jest ślub?Sprawdzałam, w najgorszym wypadku będziemy musieli jechać przez Katowice, porażka jakaś...
No wlasnie ja tez czuje takie kopniaczki po prawej syronie pod zebrami. Moze gwiazda sie obrocila?!I ładnie kopie [emoji23]
Do żeber brakuje jej 2-3 cm... [emoji6]
No mi tez, ale zwykle najpierw pobietaja najpierw z palca zeby zobaczyc czy w ogole wykonywac badanie.Pobrali mi tylko na czczo z żyły, potem po godzinie i po 2
No[emoji3] Niedlugo mi sie skonczy[emoji53]To masz dużo czasu![]()
Moja jest ulozona główkowo i właśnie tak czuję jak piszesz. Na dole takie lekkie smyranki, a bardziej w górze brzucha mocne kopniaki.Dziewczyny mam wrazenie jak by Emilka sie obrocila glowka do dolu. Kilka dni temu tak sie mocno przewalala po valym brzuchu. I od tej pory czuje w dole brzucha takie bardziej smyranki, przewalanki, a kopniaczki pod zebrami, glownie po prawej stronie.
Myslicie, ze to moze byc tak jak mysle? Jak Wy czujecie dzieciaczki ulozone glowkowo?
Mi też tak pobieraliPobrali mi tylko na czczo z żyły, potem po godzinie i po 2