Margana
Fanka BB :)
No tez tak mam. Oby tak bylo! Dowiem sie za tydzien.Może tak [emoji106]
Przede wszystkim czuję, że kopie pod żebrami, a na dole raczej ucisk, choć rączkami też trochę wywija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tez tak mam. Oby tak bylo! Dowiem sie za tydzien.Może tak [emoji106]
Przede wszystkim czuję, że kopie pod żebrami, a na dole raczej ucisk, choć rączkami też trochę wywija![]()
To super, ze sprawnie poszlo[emoji5]Jestem już w domku, młody z wielkim entuzjazmem wskoczył na dinozauramiał dwie malutkie plamki i mu zaleczyla,cieszy się bo ma pomarańczowe (wolal niebieskie ale nie bylo ) plomby ;Di od razu zalakierowala wsztstkie
mamy spokój na pół roku !
A mnie tak się siku chciało na powrocie ze Wkoncu jak usiadłam na kibelku to tak mnie zablokowalo że nie mogłam się wysikać ..
Ja też miałam takie uczucie przykręcana ,i faktycznie mala leży główka w dół teraz kopie nóżkami i czuć ja już pod żebrami i na dole rączkami jak sie rozpychaKurcze, to mam nadzieje, ze tak jest! Dzieki!
Tak już w tą sobotę, strasznie zleciałoOla to już w tą sobotę ślub..? Ale minęło pamiętam jak pisałaś że w kwietniu ale to było ponad miesiąc temu
Dibrze niech ten czas leci w miarę szybko
Też się ciesze ze się nie zraził bo jednak pierwszy raz mu coś tam wierciłaTo super, ze sprawnie poszlo[emoji5]
Jak tylko moge to tak robie[emoji5] Ty tez juz nie smutaj! Jak wyprawka?Postaraj się odpoczywać słonko [emoji8]
Moi wracaja 17.30 - 18.00
No mi tez, ale zwykle najpierw pobietaja najpierw z palca zeby zobaczyc czy w ogole wykonywac badanie.
Naprawdę szybkoTak już w tą sobotę, strasznie zleciało![]()
25.04 mam trzecie prenatalne[emoji3]Ja też miałam takie uczucie przykręcana ,i faktycznie mala leży główka w dół teraz kopie nóżkami i czuć ja już pod żebrami i na dole rączkami jak sie rozpycha
A kiedy masz wizytę? Bo teraz masz KTG 26
Moja jeszcze nue miala nic. Ciekawe jak jutro bedzie.Też się ciesze ze się nie zraził bo jednak pierwszy raz mu coś tam wierciła![]()