• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A tak szczerze to podziwiam, ze niektóre z was zdecydowały sie na drugi ślub. (Ja po moich przebojach nie chce słyszeć o żadnym ślubie :no:)
Może to głupio zabrzmi, ale - jeszcze masz czas ;)

Dużo zależy od tego, jak "skończyło" się poprzednie małżeństwo, czy "tylko" rozstanie, czy trauma, parę lat dochodzenia do siebie, psycholog, i te klimaty...
Ale prędzej czy później można o tym myśleć bez gęsiej skórki ;)

Przez wiele lat po rozstaniu z ex nie chciałam słyszeć o formalnym związku, z O byliśmy przyjaciółmi na studiach, pomógł mi przez to przejść, a potem z przyjaźni wyszło coś więcej...
Oświadczył się po 7 latach, ślub wzięliśmy po kolejnych kilku... Wtedy już byłam gotowa na ślub, nawet kościelny (z ex tylko cywilny)
Ale gdyby O oświadczył się szybciej to pewnie uciekłabym z krzykiem ;)

reklama
Dobrze ze mnie Malina uprzedzila z kupnem laktotora od @Onaszczesliwa2018 , bo mi dziś bratowka przywiozla nowy, dostała gdzieś od jakiejś koleżanki :) Tak więc nic bez przyczyny sie nie dzieje ;)
IMG_20180417_142717.jpg

Załączniki

• IMG_20180417_142717.jpg
    IMG_20180417_142717.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 389

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry