olaaa7
Fanka BB :)
Jee to mnie pocieszyłaśNie przestanieszW domu jest dużo do roboty, ale jak będziesz mieć wolne, będziesz mieć czas na zrobienie tego i na podjadanie
Znam temat
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jee to mnie pocieszyłaśNie przestanieszW domu jest dużo do roboty, ale jak będziesz mieć wolne, będziesz mieć czas na zrobienie tego i na podjadanie
Znam temat
![]()
Haha ja jedyne co mam do roboty to lezec także warunki sprzyjają jedzeniu , chociaż wcześniej tak niemialam mimo leżenia chyba mój synuś nabiera masy i potrzebuje[emoji16]Hahaja w pracy tak mam, że jem i jem z nudów chyba [emoji14] Na szczęście w domu zawsze jest coś do zrobienia, więc licze, że w końcu przestanę się obżerać
![]()
No proszę o mężu to już się nie myśli [emoji23]O tym nie pomyślałam [emoji23]
Kto by tam o mężu myślałNo proszę o mężu to już się nie myśli [emoji23]
8 lat po ślubie myśli się o nim mniej niż 3 dni przed slubem [emoji23]Kto by tam o mężu myślał![]()
Hej,ja po wizycieCórcia waży trochę ponad 1300 i ma duże stopy
jak zwykle w gabinecie dostałam mega ciśnienia i mam przepisany na wszelki wypadek dopegyt.Strasznie mnie to denerwuje,że w domu mam normalne,a u lekarza jakiś kosmos.ech,byle do lipca.
Lecze sie w poradni gastro od kilku lat. Na kolejna wizyte u mojego lekarza w poradni przyszpitalnej czekam 12-15 miesiecy..Mi by mogły zacząć zdecydowaniej rosnąć![]()
To musi chociaż się zapisać, niech czas już leci. Chyba , że tylko o pieniądze chodziA na NFZ chociaż się zbadać by poszedł. Tak na początek.
Do gastrologa nomrlanie na NFZ ? Ja miesiąc lub dwa. 7to bardzo długo :/
O jaka piękna wagaHej,ja po wizycieCórcia waży trochę ponad 1300 i ma duże stopy
jak zwykle w gabinecie dostałam mega ciśnienia i mam przepisany na wszelki wypadek dopegyt.Strasznie mnie to denerwuje,że w domu mam normalne,a u lekarza jakiś kosmos.ech,byle do lipca.