SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Leniuszkiem to raczej nie bo to pierwszy taki tydzień ... Myślę, że to przez zmianę pogody...Dobrze, że zareagowałaś [emoji4] przynajmniej jesteś spokojna teraz i wiesz że jest po prostu leniuszkiem [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Leniuszkiem to raczej nie bo to pierwszy taki tydzień ... Myślę, że to przez zmianę pogody...Dobrze, że zareagowałaś [emoji4] przynajmniej jesteś spokojna teraz i wiesz że jest po prostu leniuszkiem [emoji4]
ja mam za każdym razem 110 /65 i tez nic lekarz nie mówiA to chyba nie problem ja ostatnio u lekarza miałam 115, przedostatnio 130 nic mi na to nie mowili
No cisza [emoji4]Ale tu u nas cichutko dziś [emoji16] jak w święta [emoji16]
Też się zastanawiam i chyba kupięDziewczny macie w planach kupić misia szumisia? co myslićie o tym warto czy szkoda kasy
Właśnie od wczoraj coś cisza popoludniuAle tu u nas cichutko dziś [emoji16] jak w święta [emoji16]
Ja się zastanawiam, bo przy Kacprze u mnie to okap chodziłDziewczny macie w planach kupić misia szumisia? co myslićie o tym warto czy szkoda kasy
Dziewczyny siedzą cichaczem i wyprawkę kompletuja [emoji16][emoji16][emoji16]Właśnie od wczoraj coś cisza popoludniu