Moni17.06
Fanka BB :)
Ponoc bardxo ladnie rosnieTo jeszcze powiedz czy dobrze, bo ja na tych wartosciach to sie kompletnie nie znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ponoc bardxo ladnie rosnieTo jeszcze powiedz czy dobrze, bo ja na tych wartosciach to sie kompletnie nie znam
Super☺ to najwazniejsze oby tak dalejPonoc bardxo ladnie rosnie![]()
Super oby tak dalejPonoc bardxo ladnie rosnie![]()
Haha a ja bym wsunęła w śmietanieOho... Właśnie pochłonęłam zniemawidzone przeze mnie śledzie z cebulką jakie pyszne!
![]()
Ja na poczatku mialam co 2 tygodnie ale ciaze zagrozone potem co miesiac. Najwiecej badan jest na poczatku I drogo. Ale nie wiem co sie przez 3 lata zmienilo wiec dokladnie nie powiem jaki kosztHaha a ja bym wsunęła w śmietanieale je akurat zawsze lubiłam
A co ile w ciąży są wizyty u gina i czy dużo tych badań jest?
19 lipiec mi dopiero 4 tydzien leci
Dziewczyny a jak chodzicie prywatnie to dostajecie normalnie skierowania na badania i wtedy robicie je za darmo czy to też jest płatne?
Wlasnie odebralam bete 343,2
Test mi wyszedl juz w sobote, termin @ mam prawdopodobnie jutro. Bo cykle mam 27,28 dniTo Ty jeszcze przed terminem @ jesteś? I juz Ci test wyszedł?
Jak wizyta prywatna to i badania płatne. Niestety. W pierwszej ciąży poszłan na NFZ po skierowanie na ten pierwszy pakiet badan, a resztę juz robiłam prywatnie.
Na początku jest najwięcej badań, a potem to co miesiąc morfologia i mocz. Czasem coś jeszcze dodatkowo typu obciążenie glukozą czy powtórka toxo, jak poprzednia nie wyszła.
A który to dc u Ciebie? I jaki miałać poprzedni wynik i kiedy?